چیزکیک با طعم زنجبیل خوب میشه؟!
۳۴۲۸۱۰
۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵
۱۶۱۴۶
کیک پنیر خامه ای, طعم خوشمزه و گسی دارد. می توانید از پنیر خامه ای ماسکارپون یا ریکوتا استفاده نمایید. بیسکویت زنجبیلی طعم متفاوتی به این کیک می دهد.
وب‌سایت آوای سلامتی: کیک پنیر خامه ای یا همان چیزکیک, طعم خوشمزه و گسی دارد. می توانید از پنیر خامه ای ماسکارپون یا ریکوتا استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • کره آب شده جهت چرب نمودن قالب : 2 قاشق غذاخوری
  •  کره : 50 گرم
  •  بیسکویت زنجبیلی , خرد شده : 150 گرم
  •  مربای ساقه زنجبیل , خرد شده : 25 گرم
  •  پنیر پارمزان : 500 گرم
  •  پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش : 2 عدد
  • شکر دانه ریز : 100 گرم
  •  تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده : 2 عدد
  •  شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) : مقداری

کیک پنیر خامه ای

طرز تهیه:

1. قالبی 25 سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

2. کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت 5 میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید.

3. پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند.

4. سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید .

5. مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است .

6. بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید .

توصیه سرآَشپز:

شربت میوه را می توان با پخت 400 گرم میوه از جمله شاه توت به همراه 2 قاشق غذاخوری آب , به مدت 5 دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود .
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج