مرغ كره‌اى با ژامبون
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۴۳۸۰
۰۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۵
۱۲۹۹۸
می‌گویند به تعداد انسان‌ها راه برای بریان كردن مرغ وجود دارد. مهم‌ترین دغدغه در تهیه مرغ بریان آن است كه گوشت آن بی‌مزه از كار درنیاید. روشی كه در ادامه آموزش داده می‌شود، از معدود راه‌هایی است كه برخلاف بیشتر مرغ‌های بریان تنها پوست آن طعم‌دار نیست.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: می‌گویند به تعداد انسان‌ها راه برای بریان كردن مرغ وجود دارد. مهم‌ترین دغدغه در  تهیه مرغ بریان آن است كه گوشت آن بی‌مزه از كار درنیاید. روشی كه در ادامه آموزش داده می‌شود، از معدود راه‌هایی است كه برخلاف بیشتر مرغ‌های بریان تنها پوست آن طعم‌دار نیست، بلكه مزه‌ مواد به خورد گوشت می‌رود. در تهیه این غذا هم تا آنجا كه می‌توانید خلاقیت به خرج داده و بنا به سلیقه خود در تهیه آن تغییراتی ایجاد كنید تا به مزه مورد علاقه‌تان نزدیك شود.

مرغ كـــره‌اى

مواد لازم:
  •  مرغ متوسط: یك عدد
  •  كره گیاهی: 60 گرم
  •  ترخون: 2 قاشق غذاخوری، ساطوری
  •  رنده پوست لیمو: 2 قاشق چای‌خوری
  •  كالباس ژامبون: 50 گرم، ساطوری (اختیاری)
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:

1- مرغ را شسته و خشك كنید، سپس داخل و بیرون آن را كمی نمك و فلفل بپاشید.

2- در یك كاسه، كره، ترخون، پوست لیمو و ژامبون را با هم مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل بزنید.

3- با دست بین مرغ و پوست آن را باز كنید تا فضای خالی ایجاد شود. سپس كره را در فاصله بین پوست و گوشت قرار دهید. با دست از روی پوست مرغ فشار دهید تا مایه كره یكنواخت زیر پوست پخش شود.

4- پاهای مرغ را با نخ ببندید، سپس آن را درون یك ظرف نسوز قرار داده و یك ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید. در اواسط كار یكی، دو بار مرغ را خارج كرده و از كره كه در ظرف جمع شده روی مرغ و داخل آن بریزید. مرغ بریان را با نان و سالاد سبز سرو كنید.

نکات:


1- برای هر نیم كیلو مرغ، نیم ساعت زمان پخت لازم است، یعنی یك مرغ یك و نیم كیلویی طی یك ساعت و نیم می‌پزد.

2- برای اطمینان از پخته شدن مرغ، یك خلال دندان را داخل ران مرغ فروكرده و خارج كنید. اگر از محل سوراخ آب شفاف خارج شد، یعنی مرغ پخته است.

3- می‌توانید داخل شكم مرغ را با گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و لیموترش پر كنید.

4- پوست مرغ دارای هورمون است؛ پس با اینكه بسیار خوشمزه است در برابر خوردن آن مقاومت كنید و آن را دور بریزید.

5- می‌توانید در ران و سینه مرغ با یك چاقوی كوچك چند سوراخ كوچك ایجاد كنید تا مواد بیشتر به خورد مرغ برود.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
19:54 - 1391/12/08
وای گشنه ام شد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
انجمن پرستاری ایران_3
انجمن پرستاری ایران_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
شیرآلات زمانی_2
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر