كال كباب، بوی خوش طبیعت
۳۶۴۱۱
۲۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۷
۱۵۶۷۴ 
كال‌كباب از آن دسته خوردنی‌هایی است كه علاوه بر اینكه در كنار غذاهایی مانند كته و ماهی شور یا ترشی و زیتون پرورده سرو می‌شود، این قابلیت را دارد كه به عنوان غذا به تنهایی یا با نان خورده ‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران


مجله ایده آل: كال‌كباب از آن دسته خوردنی‌هایی است كه علاوه بر اینكه در كنار غذاهایی مانند كته و ماهی شور یا ترشی و زیتون پرورده سرو می‌شود، این قابلیت را دارد كه به عنوان غذا به تنهایی یا با نان خورده ‌شود. اگر كال‌كباب را كنار یك تكه ماهی سرخ شده یا مرغ و سبزیجات سرو كنید، نتیجه كار بی‌نظیر است.

كال كباب، بوی خوش طبیعت

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
  •   بادمجان درشت: 10 عدد
  •   آبغوره: سه‌چهارم پیمانه
  •    نعناع: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  •   سیر: یك بوته، رنده شده
  •   مغز گردو: 100 گرم، چرخ كرده
  •   دانه انار ملس: یك پیمانه
  •   نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

1- بادمجان‌ها را شسته و خشك كنید، سپس وسط آن را چاك دهید و روی زغال كباب كنید تا پوست آن كاملا بسوزد و داخلش پخته شود، سپس آنها را حداقل 15 دقیقه در یك كیسه پلاستیكی در بسته بگذارید تا عرق كنند و پوست‌شان راحت كنده شود.

2- پوست بادمجان‌ها را كنده و روی تخته كار ساطوری كنید. سیر، سبزی، آبغوره، گردو و دانه انار را با بادمجان مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. كال‌كباب را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم مخلوط شود، سپس آن را با نان، سبزی خوردن و در صورت تمایل مرغ و ماهی سرو كنید.

نکات:

1-   اگر مایلید تا بادمجان گرم است، 50 گرم كره را با آن مخلوط كنید در این صورت بهتر است كال‌كباب را گرم سرو كنید.

2- در دستور اصلی به جای نعناع از سبزی‌های معطر محلی مانند خالواش و چوچاق استفاده شده است، اما شما هر سبزی معطری را كه تمایل دارید می‌توانید استفاده کنید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
16:15 - 1391/08/30
لطفا به مطلب حتما اضافه كنيد كه اين غذا گيلاني هست. اون سبزي معطر محلي هم فقط تو گيلان پيدا ميشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج