۳۶۸۹۷۴
۷۵۸۴
۷۵۸۴
پ

طرز تهیه‌ی ته‌چین مرغ در فر

در این جا به شما طریقه‌ی درست کردن ته چین مرغ در فر را آموزش می‌دهیم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

وب‌سایت نازخاتون: در این جا به شما طریقه‌ی درست کردن ته چین مرغ در فر را آموزش میدهیم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

مواد لازم:

  • سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست ترش و کمی سفت و کمی پرچرب دو پیمانه
  • برنج دو و نیم پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
  • آب مرغ نصف پیمانه

طرز تهیه‌ی ته‌چین مرغ در فر

طرز تهیه‌ی ته‌چین مرغ در فر

طرز تهیه:

۱. من خودم همیشه مرغ را از شب قبل می‌پختم و در نصفی از ماست و زعفران می‌خواباندم و هنگامی که می‌خواستم داخل ظرفم برنج و بعد مرغ‌ها را بگذارم، مرغ‌ها را از داخل موادشان در می‌آوردم و دوباره ماست داخل مرغ را با برنج مخلوط می‌کردم و بعد آن‌ها را روی برنج می‌چیدم، ولی این دفعه ۱ ساعت قبل پختم و بعد خردش کردم و دیگر در ماست و زعفران نخواباندم و خیلی خوب شدش، ولی جفت آن راه خوبی است.

۲. برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب ولرم و نمک خیس می‌کنیم.

۳. قابلمه مناسبی را آب کرده و می‌گذاریم جوش بیاید و بعد آب و نمک برنج را خالی می‌کنیم و برنج را در آب جوش می‌ریزیم.

۴. در فاصله جوشیدن گاهی کف آن را بر می‌داریم.

۵. مقداری روغن هنگام جوشیدن داخل برنجمان می‌ریزیم، زمان آبکش کردن برنج زمانی هست در ته چین که کمی بیشتر از برنجی که ساده می‌خواهید آبکش کنید نرم‌تر شود و بعد برنج را با ماست و زعفران و کره و روغن و نمک و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. در این مرحله می‌توانید کمی دارچین هم استفاده کنید.

۶. مرغ را هم که از ۱ ساعت قبل با ۲ حبه سیر و پیاز و نمک و زردچوبه و زعفران و آب می‌پزیم و خردشان می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

۷. اگر می‌خواهید در فر بپزید و طوری باشد که وقتی پخته شد بتوانید ته چین را برگردانید، باید از ظرف‌های نچسبی که برای فر هست و ته چین در آن برمی گردد استفاده کنید. می‌توانید از ظرف‌های پیرکس هم استفاده کنید.

۸. اگر می‌خواهید در قابلمه درست کنید، قابلمه باید نچسب باشد و خیلی هم نازک نباشد، چون زود ته آن می‌سوزد و حرارت هم خیلی باید کم باشد.

۹. اگر می‌خواهید داخل فر بگذارید، ظرفتان را چرب کنید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن را فشار دهید تا کمی فشرده شود و روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید تا مثل یک دمکنی عمل کند.

۱۰. بعد از ۴۵ دقیقه که از داخل فر گذشتنتان گذشت روی فویل را بردارید و با قاشق کمی دوباره روی برنج را فشار دهید و دوباره روی فویل را بگذارید و در طبقه وسط به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم با درجه حرارت ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد (می توانید یک ساعت با درجه ۱۸۰ درجه بپزید) و در آخر فویل را برداشته و بگذارید روی ته چین طلایی شود و فر هم از قبل روشن کرده باشید که گرم باشد.

۱۱. اگر می‌خواهید داخل قابلمه بپزید، وقتی که قابلمه گرم شد، مقداری روغن بریزید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن فشار دهید تا کمی فشرده شود و در قابلمه را می‌گذارید و وقتی دم برنج بالا آمد آن را دم می‌کنید تا ته چین بپزد.

۱۲. اگر ته چینی که در فر درست کردید قالبی درنیامد، آن را برش دهید و در دیس بچینید.

نکته برای پخت ته چین مرغ:

از موادتان (ماست و زرده تخم مرغ و روغن و زعفران و در صورت تمایل دارچین) قبل از اینکه برنج اضافه کنید مقداری نگه دارید و در آخر اطراف برنجتان در ظرف بریزید تا ته چین تان قالبی در بیاید.

اضافه کردن دارچین بوی زخم مرغ و تخم مرغ را می‌گیرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج