كوكى خرماى چیپسى و گردو
۳۷۰۸۹
۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۷
۱۰۰۷۱ 
شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا نرم و كرمی شود و بعد وانیل را اضافه كرده و به هم‌زدن ادامه دهید.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: 

كوكى خرماى چیپسى و گردو

مواد لازم:
  •  كره: 200 گرم
  •  شكر: 150 گرم
  •  وانیل: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  •  تخم‌مرغ درشت: یك عدد
  •  آرد: 225 گرم
  •  نمك: یك پنه
  •  بیكینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری
  •  خرمای چیپسی: 120 گرم
  •  گردو: 75 گرم، خرد شده
  •  پودر دارچین: یك قاشق چای‌خوری
روش تهیه:

1- شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا نرم و كرمی شود و بعد وانیل را اضافه كرده و به هم‌زدن ادامه دهید.

2- تخم‌مرغ را اضافه كنید و خوب بزنید.

3- در ظرف دیگری آرد، نمك، پودر دارچین، بیكینگ‌پودر الك شده را بریزید، گردو و خرمای چیپسی را به آن اضافه كنید.

4- همه مواد را مخلوط كنید. از مایه شیرینی به اندازه یك قاشق یا اسكوپ بستنی برداشته با فاصله در سینی مخصوص فر كه كاغذ روغنی انداخته‌اید قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای 081 درجه سانتی‌گراد به مدت 21 تا 51 دقیقه بپزید.

نکته:

خرمـــای چیپســـی را از آجیل‌فروشی‌ها تهیه كنید. در صورت نبودن خرمای چیپسی می‌توانید خرمای خشك بدون شهد را خرد كرده و استفاده كنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج