طرز تهیه «ته چین مرغ و بادمجان»
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۸۷۸۶۰
۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲
۳۰۳۷۹
امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
وب‌سایت سوران: امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
 
مواد لازم:


  • مرغ یک عدد سینه کامل و یا دو عدد ران متوسط
  • زعفران به میزان لازم
  • زرشک 3/4 پیمانه
  • پیاز (یکی بزرگ و دیگری کوچک) دو عدد
  • بادمجان (ترجیحا بادمجان های لاغر را انتخاب کنید،که تخم نداشته باشند.)  400 گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • برنج 4 پیمانه
  • ماست (ترش نباشد) 2 و نیم ق غ

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پاک کرده، شسته و به مدت دو ساعت در آب نمک قرار می دهیم.

در این دو ساعت:

1) مرغ را با به همراه پیاز کوچک (که خرد کردیم!) به همراه کمی روغن و فلفل و زردچوبه با آب جوش می پزیم.

2) زعفران را ساییده و میگذاریم تا دم بکشد. (عطر زعفران خیلی مهم است، بنابراین زیاد بودن آن به خوشمزه شدن ته چین کمک شایانی می کند)

3) پیاز بزرگ را خلال کرده و سرخ می کنیم.

4) بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه شده سرخ می کنیم. (برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری مصرف کنند،از شب قبل آنها را پوست گرفته و حلقه حلقه کرده و درون یک آبکش پخش کنید و سپس روی آنها کمی نمک بپاشید.تا فردا که سرخشان کنید.)

5) زرشک ها را پاک کرده، شسته و سرخشان کنید.

(پیشنهاد می کنم زرشک را در همان ماهیتابه ی بادمجان و یا پیاز سرخ کنید.)

6) حالا مرغ ها کمی سرد شده، آنها را رشته رشته کنید.

الان دیگه همه ی مواد میانی تقریبا آماده است!

دو عدد تخم مرغ و ماست را به همراه زعفران (و کمی فلفل به همراه نمک) در یک کاسه با همزن دستی بزنید، سپس درون یک قبلمه آب را به همراه نمک (کمی بیشتر از حد معمول) جوش آورده و برنج را به آن اضافه می کنیم،تا جایی که وقتی دانه ی برنج را بین دو انگشت له می کنیم،نه سفت باشد و نه خیلی نرم. (کمیییی نرم تر از وقتی که برای برنج ساده آبکش می کنیم!!) سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را با مخلوط ماست و تخم مرغ خوب مخلوط کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

کف یک ماهیتابه ی نسبتا بزرگ را کمی روغن میریزیم و نصف برنج آماده ده را درون آن با کفگیر فشار می دهیم! (این فشرده کردن برنج یکی از فوت های کوزه گری ته چینه!)

حالا نوبت مواد میانی!

اول مرغ رشته شده رو میریزیم،بعد به ترتیب پیاز داغ و زرشک.در نهایت هم حلقه های بادمجان! (کمی فشار دادن با قاشق در هر مرحله فراموش نشه!)

باقی برنج رو روی مواد میریزیم و فشرده می کنیم. در نهایت به وسیله ی دسته ی کفگیر یک سوراخ عمیق در وسط مواد ایجاد میکنیم.

روی شعله ی وسط گاز شعله پخش کن می گذاریم، و ماهیتابه را روی شعله ی کم می گذاریم، بعد از اینکه آب روی در ماهیتابه تقطیر شد، در ماهیتابه را دم کنی می گذاریم و با شعله ی کم فرصت می دهیم تا بپزد.

تقریبا بعد از یک ساعت ته چین شما آماده است!
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کالابرد_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
استیل رگال_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر