طرز تهیه نان مغزدار
۳۹۳۳۲۵
۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۷
۱۳۶۴۹
در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.
وب‌سایت شور و شیرین: در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.
 
 مواد مورد نیاز:

  • مایه‌خمیر یك قاشق سوپخوری
  • آب یك‌چهارم پیمانه
  • شكر یك قاشق چایخوری
  • روغن مایع یك‌دوم پیمانه
  • ماست پرچرب یك پیمانه
  • زنجفیل یا هل یك قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد

مواد لازم میانی:

  • كره 50 گرم
  • آرد 3 قاشق سوپخوری
  • زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه‌ی نان:

  • زرده‌ی تخم مرغ یك عدد
  • روغن مایع یك قاشق سوپخوری

نان مغزدار

 طرز تهیه:

1. مایه‌خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

2. بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

3. بعد آرد را به‌تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.

4. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

5. بعد از یك ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید، در وسط آن یك قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.

6. آن‌گاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.

7. سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آن‌ها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
19:56 - 1395/07/23
سلام ،مایه خمیر باد نیستم چطوریه؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج