نوستالژی با کیک کدو بادمجان پنیری
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
دکتر نداف کرمانی 3
زمردی_داخلی3
ریزخور_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_4
کلاسینو_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۲۴۴۲۲
۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۰
۱۳۷۰۲
ترکیب کدو سبز و بادمجان از قدیم وجود داشته، اما انگار دیگر دارد از یادها می رود. برای همین طرز تهیه غذایی را به شما آموزش داده ایم که کیک کدو بادمجان نام دارد و شما را یاد قدیم ها می اندازد.
وب‌سایت سوران: ترکیب کدو سبز و بادمجان از قدیم وجود داشته، اما انگار دیگر دارد از یادها می رود. برای همین طرز تهیه غذایی را به شما آموزش داده ایم که کیک کدو بادمجان نام دارد و شما را یاد قدیم ها می اندازد.
 
مواد لازم:

  • بادمجان 2 عدد
  • کدو سبز 2 عدد
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • خامه ترش 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
 
 طرز تهیه کیک کدو بادمجان پنیری
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا کدو را به صورت نواری برش داده و بشویید و داخل آبکش قرار داده و خوب خشک کنید. کدو را به همراه مقداری آبلیمو و کمی روغن زیتون و فلفل و نمک داخل نایلون قرار داده و نیم سات داخل یخچال استراحت دهید.
 
2. بادمجان را پوست کنده و به صورت نوارهای باریک برش بزنید و به آن نمک زده و 15دقیقه استراحت دهید و بعد آن را شسته و خوب خشک کنید و در در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
 
3. کدو را نیز بعد از استراحت دادن خشک کرده و در روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب را انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید ، لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید و روی آن مجدد کمی پنیر قرار دهید.به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید .
 
4. لایه آخر را با خامه ترش بپوشانید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید ، ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی کیک آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس به همان صورت داغ برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید.
 
نکات:
 
1) در صورت تمایل بین لایه ها گوجه سرخ شده (حلقه شده) هم قرار دهید.
 
2) این کیک را میتوانید تنها با بادمجان و گوجه هم طبخ کنید.
 
3) در صورت تمایل بین لایه ها مقداری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی هم بپاشید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_4
عارفی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی