طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
دکتر نداف کرمانی 4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۲۸۲۶۶
۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۸
۱۸۵۳۳
ته چین یکی از مورد علاقه های اکثر مردم محسوب می شود. در این ته چین میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید، از ماست خامه ای یا چکیده برای ته چین استفاده کنید.
وب‌سایت دانشنامه آشپزی فارسی: ته چین یکی از مورد علاقه های اکثر مردم محسوب می شود. در این ته چین میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید، از ماست خامه ای یا چکیده برای ته چین استفاده کنید.
 
مواد لازم:
 
  • برنج 4 لیوان
  • بادمجان متوسط 4 عدد
  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • ماست 1 لیوان
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • کره 4 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران مقداری
 
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان 
 
طرز تهیه:
 
1. بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و پس از 30 دقیقه استراحت آبکشی و خشک کنید سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
 
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان 

2. پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، پس از اینکه گوشت سرخ شد رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید ، تفت دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند سپس از روی حرارت بردارید.
 
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان 
 
3. برنج را کمی قبل از پخت در مقداری اب ولرم خیس دهید ، داخل قابلمه چند لیوان آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید ، پس از اینکه برنج جوشید و کمی نرم شد از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید.

4. ماست ، زرده های تخم مرغ ، کره ذوب شده و مقداری زعفران دم شده را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق بزنید تا یکدست شود سپس برنج را اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید تا مواد ته چین به خوبی باهم ترکیب شوند.
 
5. ته قابلمه مقداری روغن بریزید ، نصف برنج ته چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده و صاف کنید ، نصف بادمجانها را روی برنج بگذارید و روی ان مواد گوشتی بریزید سپس نصف دیگر بادمجان ها را روی گوشت بگذارید ، باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید و صاف کنید.
 
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان 
 
6. قابلمه را 1 – 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین طلایی آماده شود ، پس از پخت کمی صبر کنید تا قابلمه خنک شود سپس ته چین را داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
خرید باکس 4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
زمردی_فوتر اصلی
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو