غذای مَرد پسند؛ خوراک مرغ و آلو سیاه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۳۲۷۴۰
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
۱۹۳۷۰
خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم. امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.
مجله آشپزی مثبت: خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم. امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.
 
مواد لازم:

  • 4 عدد ران مرغ
  • 1 کیلو آلو سیاه
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 4 ق س آب انار سرد
  • 1 ق س آرد
  • 2 ق چ ادویه کاری
  • 2 ق چ دارچین
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

خوراک مرغ و آلو سیاه 
 
طرز تهیه:

1  یکی از پیازها را خرد کرده ، داخل قابلمه‌ای همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس تکه های مرغ‌  را همراه با  ادویه کاری و دارچین به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا یک دوم پیمانه  آب بریزید و بگذارید مرغ ها به مدت حدود 30 دقیقه  با حرارت ملایم بپزد.

2 نیمی از آلوسیاه‌ها را هسته گرفته و در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به پوره تبدیل شوند، سپس پوره آلو را به مرغ اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر هم آنها را بپزید.

3  در این مدت پیاز دوم را خرد کرده، سرخ کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

4 در یک کاسه مناسب آرد و آب انار سرد را باهم مخلوط‌کنید، سپس آن را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

5 حالا پیازداغ را همراه بقیه آلو سیاه‌ها، به غذا اضافه کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.بعدازاینکه غذا آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید، با سبزی‌های مورد نظر تزیین کرده ، سرو کنید.

یه جور دیگه:

می‌توانید برای خوش‌رنگ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن غذا 2 قاشق ژله انار هم هنگام ریختن آلوها به غذا اضافه کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کالابرد_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
استیل رگال_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر قدیمی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
استیل رگال_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
کالابرد_فوتر
فنی آتل_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر