كيك دانه‌اي توت‌فرنگي
۴۳۶۲
۲۸ تير ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۵
۱۷۵۱۵
فر را با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كنيد. آرد، شكر، بيكينگ‌پودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • آرد سفيد: يك و يك‌دوم فنجان
  • كره سرد: يك‌سوم فنجان
  • شكر: يك‌چهارم فنجان
  • تخم‌مرغ زده شده: يك عدد
  • بيكينگ‌پودر:‌ يك قاشق مرباخوري
  • شكر: 3 قاشق غذاخوري
  • جوش شيرين: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • شير: 2 قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • توت‌فرنگي خرد شده: 5 فنجان
  • خامه ترش: يك‌دوم فنجان
  • خامه زده شيرين: يك فنجان



روش تهیه :

فر را با حرارت 200 درجه  سانتي‌گراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كنيد. آرد، شكر، بيكينگ‌پودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد. كره را با چنگال به مواد خشك اضافه كنيد تا خمير زبري به دست آيد. تخم‌مرغ، خامه ترش و شير را با مواد خشك فقط به اندازه‌اي كه مواد خشك به مايعات آغشته شوند با چنگال مخلوط كنيد. خمير را به 8 قسمت تقسيم كنيد و با فاصله در سيني بچينيد. سيني را 12 تا 15 دقيقه در فر بگذاريد تا روي كيك‌ها طلايي شود و سپس روي الك سيمي خنك كنيد. 4 فنجان توت‌فرنگي و 3 قاشق شكر را در مخلوط‌كن نرم كنيد. كيك‌ها را 2 نيمه كنيد و روي آن‌ها مخلوط توت‌فرنگي و خامه زده شيرين بريزيد. براي تزئين مي‌توانيد چند توت‌ خرد شده روي كيك‌ها بگذاريد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج