مرغ با سس پِستو و عطرِ خوش سیر
۴۴۳۵۲۹
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
۱۱۳۸۳ 
این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید.
وب سایت روزیاتو: این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

  •     ورقه روغنی یا آلومینیومی
  •     ۱ عدد سینه مرغ
  •     ۱ عدد گوجه فرنگی
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس پستو
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
 
مرغ با سس پِستو و گوجه فرنگی

طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید.

3- انتهای مارچوبه ها را با چاقو جدا کنید و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.

4- روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.

 5-سینه مرغ را روی مارچوبه ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه ای ببرید و روی سس بچینید.

6- ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه های آن را ببندید.

7- آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

سس پستو

مواد لازم:

  •     ۲ پیمانه برگ های تازه ریحان
  •     ۲ حبه سیر
  •     یک چهارم پیمانه دانه کاج
  •     دو سوم پیمانه روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

1-برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند.

2- سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.

3-اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج