گوشت گوساله را اینطوری مزه دار کنید
۴۴۴۵۱۷
۱۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶
۱۴۱۵۹
در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.
وب سایت روزیاتو: در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم گوشت گوساله
  •     فلفل سیاه
  •     ۱ کیلوگرم نمک کوشر
  •     ۲ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ پیمانه آب
 
بیف در لایه ای از خمیر نمک

طرز تهیه:

1-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.

2-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.

3- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.

4-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.

5- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج