طرز تهیه رشته پلو؛ ترکیبی گرم برای روزهای سرد
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
لایکو_3
لایکو_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۵۲۲۷۴
۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲
۳۹۱۶۳
رشته پلو با کشمش و خرما غذایی فوق العاده خوشمزه و خوش عطر است که براحتی و در کمترین زمان آماده می شود. این غذا با ترکیبات گرمی که دارد ناهار یا شامی مناسب برای روزهای سرد سال است.
وب سایت ایران کوک: رشته پلو با کشمش و خرما غذایی فوق العاده خوشمزه و خوش عطر است که براحتی و در کمترین زمان آماده می شود. این غذا با ترکیبات گرمی که دارد ناهار یا شامی مناسب برای روزهای سرد سال است.
 
مواد لازم:

  •     برنج 2 فنجان
  •     رشته پلویی 100 گرم
  •     نمک به میزان دلخواه
  •     روغن به میزان لازم
  •     پیاز 1 عدد بزرگ
  •     کشمش 1/2 فنجان
  •     خرما 10 عدد
  •     زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
  •     نان لواش، سنگک یا تافتون 1 عدد
  •     دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  •     زردچوبه به میزان لازم
 
رشته پلو 

طرز تهیه:
 
1-برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. خرماها را نصف کنید و هسته آن ها را دربیاورید. پیازها را به شکل دلخواه خرد کنید.

2-مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. زردچوبه و دارچین را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. کشمش و خرما را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
 
3-قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد برنج را داخل آن بریزید. حرارت را کم کنید و هرازگاهی هم بزنید. چند دقیقه آخر قبل از آبکشی، رشته ها را به آب جوش اضافه کنید. یک دانه برنج بین انگشتانتان فشار دهید، اگر اطراف آن نرم و مغز آن کمی سفت بود یعنی برنج آماده آبکشی است. برنج و رشته را آبکشی کنید، کمی آن را بچشید و اگر نمک آن زیاد است کمی آب روی آن بریزید.

4-قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 3-4 قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. نان را به اندازه کف قابلمه برش بزنید و کف قابلمه قرار دهید. لایه لایه از مخلوط برنج و رشته و پیاز و کشمش و خرما داخل قابلمه بریزید. با ته کفگیر چند سوراخ در برنج ایجاد کنید تا بهتر بخار کند. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید رشته پلو به مدت 30 الی 45 دقیقه آرام دم بکشد. برای بهتر دم کشیدن برنج، از دم کنی استفاده کنید. در 15 دقیقه آخر زعفران دم کرده را با مقداری روغن یا کره ترکیب کنید و روی پلو بریزید.

5-وقتی رشته پلو آماده شد، آن را در دیس بکشید. ته دیگ نان را با کفگیر جدا کنید و کنار پلو قرار دهید. با کمی پیازداغ روی رشته پلو را تزیین و نوش جان کنید.

نکته:
 
رشته خیلی زود نرم و له می شود، پس دقت کنید که بیش از حد در آب جوش نماند. رشته پلویی معمولا کمی شور است، پس مراقب میزان نمکی که اضافه کنید باشید تا غذا شور نشود.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:06 - 1395/10/12
فکر کنم رشته را باید قبل از ریختن در آبجوش در روغن سرخ کنیم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر