خوشمزه ترین غذای گیلانی، با دو دستور پخت متفاوت
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۵۳۳۶۰
۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵
۵۵۹۶۵
کباب ترش یکی از کبابهای محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، ولی در اصل محصول انحصاریِ گیلانی هاست.
وب‌سایت بدندید: کباب ترش یکی از کبابهای محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، ولی در اصل محصول انحصاریِ گیلانی هاست.
 
مواد لازم:

  • گوشت راسته گوساله یا گوسفند: 400 گرم  
  • سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا): 2 ق س
  • رب انار: 1/2 پیمانه  
  • پیاز: 1 عدد درشت    
  • گردوی چرخ شده: 100 گرم  
  • سیر: چند حبه (رنده شود)
  • نمک و فلفل و روغن زیتون: به مقدار لازم

 خوشمزه ترین غذای گیلانی را با این دستور درست کنید!!
 
طرز تهیه کباب ترش:

1. سیر ها را ریز خرد کنید.

2. پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید.

3. همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو،  سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.

4. بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.

یک دستور دیگر برای درست کردن کباب ترش:

1. همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.

2. برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.

3. فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.

4. اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.

دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش:

1. برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.

2. گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که بک سبزی محلی است استفاده می کنند.
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:56 - 1395/12/01
خیلی ممنون بابت این مطلب مفید
من تو سایت راجع به خاویار و میگو خوندم که خیلی خاصیت داره لطفا راجع به طرز تهیه خاویار و میگو هم آموزش بدید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر2
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر