طرز تهیه کباب مرغ سوخاری
۴۸۶۸۷۸
۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
۲۹۴۷۷ 
با مواد ساده که هر روز غذاهای تکراری با آنها درست می کنید، می توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب موغ سوخاری یکی از آن غذاهاست.
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: با مواد ساده که هر روز غذاهای تکراری با آنها درست می کنید، می توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب موغ سوخاری یکی از آن غذاهاست.

مواد لازم:
 
  • سیب زمینی (ریز): یک کیلوگرم
  • سینه مرغ: 500 گرم
  • پنیر چدار: 300 گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • سیر (له شده): یک حبه

مواد لازم رویه:
 
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پودر سوخاری: 2 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سبزیجات معطر خشک: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

کباب مرغ سوخاری 
 
طرز تهیه:
 
1. سیب زمینی های ریز (به اندازه گردو) را در آب بپزید و سپس پوست آنها را جدا کنید.

2. سینه مرغ را به ابعاد کوچک (به اندازه سیب زمینی ها) برش دهید. به آنها نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و سیر له شده بیفزایید. پنیر را نیز به ابعاد کوچک (مانند مرغ) برش دهید.

3. به ترتیب سیب زمینی، مرغ و پنیر را در سیخ های چوبی از قبل در آب خیس خورده قرار دهید. برای تهیه رویه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید. سبزیجات معطر خشک و پودر سوخاری را نیز با هم مخلوط کنید.
 
4. سیخ های کباب را ابتدا در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند سپس سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج