مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۸۹۸۵۱
۱۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۱
۱۸۲۵۷
مربع بللوز! نیازی نیست از اسم اش بترسید، این تنها یک نوع شیرینی بقچه ای است که با دیدن مواد اولیه اش هم عاشق اش خواهید شد. این شیرینی ها برای نوروز خیلی مناسب اند.
ماهنامه کیک و شیرینی - مها زاغی: مربع بللوز! نیازی نیست از اسم اش بترسید، این تنها یک نوع شیرینی بقچه ای است که با دیدن مواد اولیه اش هم عاشق اش خواهید شد. این شیرینی ها برای نوروز خیلی مناسب اند.

مواد لازم:

  • آرد: 2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • مارگارین (سرد): 100 گرم
  • گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک پنسه

مواد لازم میانی:

  • بادام (آسیاب شده): 250 گرم
  • شکر (دانه ریز): 100 گرم
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کره (نرم): یک قاشق سوپ خوری
  • گلاب: یک قاشق سوپ خوری
  • عسل: برای شهد
  • بادام (با پوست): برای تزیین
  • بادام (پرک): برای تزیین

 
مربعات باللوز
 
طرز تهیه مواد میانی:

همه مواد میانی را با هم مخلوط کنید و به صورت توپ های کوچک درآورید.

طرز تهیه خمیر:

2 پیمانه آرد را به همراه مارگارین سرد و نمک در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و عسل را افزوده و دوباره مخلوط کنید. در آخر 2 تا 3 قاشق گلاب را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود.

مدل بقچه ای:

خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد برش دهید. یکی از توپ های بادامی را داخل آن بگذارید و به صورت بقچه ببندید و وسط آن یک بادام کامل بگذارید. چهار طرف لبه های باز آن را کمی سفیده تخم مرغ بزنید و با انگشت به هم بچسبانید.

مدل گرد:

خمیر را با کاتر گرد کوچک تر برش بزنید. از توپ های بادامی داخل آن بگذارید و به صورت گرد ببندید. روی آن را با سفیده تخم مرغ رومال کنید و یک پرک بادام روی آن بگذارید و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن کمی طلایی شود بپزید.

2 قاشق سوپ خوری عسل را با کمی آب گرم رقیق کنید. بعد از پخت و تا زمانی که هنوز شیرینی گرم است آن را با شهد رومال کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2
پارسیان طب - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_تزریق چربی