غذاهای محلی ایران؛ از اصفهان تا قشم
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
لایکو_3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۹۲۶۹۸
۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۹
۲۷۵۶۸
ایام نوروز و در مسیر گذر مسافران نوروزی از شهرستان‌ها فرصت مناسبی است تا با آشنایی با غذاهایی که بخشی از فرهنگ و سنت ایران است، طعم‌های جدید و غذاهای سالم را تجربه کنید. در این مطلب سعی کردیم طرز تهیه تعدادی از این غذاها را به شما آموزش بدهیم.
ماهنامه سفره ایرانی: ایام نوروز و در مسیر گذر مسافران نوروزی از شهرستان‌ها فرصت مناسبی است تا با آشنایی با غذاهایی که بخشی از فرهنگ و سنت ایران است، طعم‌های جدید و غذاهای سالم را تجربه کنید. در این مطلب سعی کردیم طرز تهیه تعدادی از این غذاها را به شما آموزش بدهیم.

دوپیازه آلو؛ غذای محلی شیرازی ها

آلو به زبان هندی یعنی سیب زمینی و احتمالا این غذای ویژه شیراز اصالتان هندی می باشد.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: 4-5 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • نعناع خشک: به مقدار لازم
  • پودر سیر (در صورت تمایل): یک ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • پودر سیر (در صورت تمایل): یک ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

نکته: در دو پیازه می توان از گوشت خردکرده یا چرخ شده و قارج استفاده کرد.

 غذاهای محلی ایران؛ از اصفهان تا قشم
 
طرز تهیه روش اول:

1. سیب زمینی ها را آب پز کرده و بعد از اینکه سرد شد پوست بگیرید و با گوشت کوب یا با رنده، رنده کنید.
 
2. همزمان دو پیاز متوسط را به صورت ریز خرد کنید و سرخ نمایید و کمی زردچوبه بزنید. بعد از سرخ شدن پیازها سیب زمینی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
 
3. نعناع، نمک، فلفل، گرد لیمو، پودر سیر و هر ادویه دیگری را در صورت تمایل اضافه کنید.

طرز تهیه روش دوم:

سیب زمینی را آب پز کرده و بعد از پختن پوست آن را کنده و به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط نموده و به آن نمک و ادویه بزنید. سپس در کمی روغن تفت دهید و با نان میل کنید.
 


شفته اراکی؛ غذای محلی اراکی ها

مواد لازم:

  • گوشت (چرخ کرده): 500 گرم
  • آرد نخودچی: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: دو ق س
  • پیاز (رنده شده): یک عدد (متوسط)
  • جعفری (خردشده): سه ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

 غذاهای محلی ایران؛ از اصفهان تا قشم
 
طرز تهیه:

ابتدا پیاز رنده شده، گوشت و آرد نخودچی را با جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس رب را با روغن و کمی آب تفت دهید تا کاملا به جوش آید. از مواد مخلوط شده گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده و در سس گوجه فرنگی که در حال جوشیدن است بریزید.
 


رشته پلو؛ غذای محلی قشمی ها

مواد لازم:

  • برنج (آّبکش شده): 2 پیمانه
  • عدس (پخته): یک پیمانه
  • مرغ (پخته و ریش ریش شده): یک پیمانه
  • گردو: به مقدار لازم
  • پسته: به مقدار لازم
  • بادام: به مقدار لازم
  • ادویه مخصوص (برگ بو، زیره سبز و سیاه، ادویه مخصوص پلوی قشمی، دارچین و هل): به مقدار لازم
  • رشته فرنگی (رشته سوپی): یک و نیم پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • روغن یا کره: به مقدار لازم

 غذاهای محلی ایران؛ از اصفهان تا قشم
 
طرز تهیه:

1. ابتدا رشته فرنگی ها را با مقداری روغن یا کره سرخ کنید. باید کاملا سرخ و رنگ آن تیره شود. تمام ادویه ها را به رشته ها اضافه کرده و کمی تفت دهید.
 
2. مغزها (گردو، پسته و بادام) را که با مقداری گلاب به مدت نیم ساعت خیس کرده اید به مواد اضافه کنید. سپس مرغ پخته شده را اضافه کرده (به جای مرغ از گوشت هم می توانید استفاده کنید).
 
3. عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه مواد را با حرارت کم سرخ کنید. در کف قابلمه مقداری روغن ریخته و سپس یک ردیف برنج و روی آن یک ردیف از مواد بریزید و مجددا به همین ترتیب مخلوط را لا به لای برنج ریخته و در آخر مقداری زعفران دم کرده را روی آن ریخته و در قابلمه را گذاشته و تقریبا به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد.
 


گوشت و لوبیا؛ غذای محلی اصفهانی ها

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • گوشت (ترجیحا گوشت دنده چرب): 250 گرم
  • لوبیا سفید: یک پیمانه
  • سبزی (شامل تره، جعفری و شنبلیلیه): یک کیلو
  • برنج: یک پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • ادویه: به مقدار لازم

 غذاهای محلی ایران؛ از اصفهان تا قشم
 
طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با لوبیا بگذارید تا نیم پز شود. بعد سبزی (دقت کنید که خرد نشده باشد) را به همراه برنج اضافه کنید تا وقتی که لعاب بیندازد. نمک، فلفل و ادویه را در آخر اضافه کنید. در پایان پخت غذا، آن را با گوشت کوب بکوبید تا کشدار شود.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 9
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:56 - 1396/01/08
با سلام
غذای گوشت و لوبیا غذای محلی منطقه فرهنگی کاشان می باشد و به علت استفاده ی زیاد گوشت گوسفندی تازه در آن با فرهنگ و آداب و رسوم اصفهانی ها متناقض است.
لطفا اصلاح بفرمایید.
با سپاس
پاسخ ها
اصفهانی
Iran, Islamic Republic of
۰۳:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
.....
چون گوشت تازه گوسفندی داره یعنی مال منطقه فرهنگی کاشانه!!
انگار مثلا در منطقه بی فرهنگی اصفهان مردم گوشت مونده الاغی میخورن
مدیونی نظرم را منتشر نکنی
Iran, Islamic Republic of
20:59 - 1396/01/08
گوشت و لوبیا غذای اصیل کاشان هست نه اصفهان.من خودم کاشانی ام.با شوید پلو میخوریمش.غذای اصفهان بریانی هست.
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
پس معلومه در طول عمرت گوشت و لوبیا ندیدی چون غذایی نیس که بشه با پلو خورد! مثل اینه که کسی بگه من حلیم یا عدسی را با پلو میخورم
اسم اونم بریان هست نه بریانی . بریونی یعنی بریون فروش مثل کبابی که یعنی کباب فروش
Iran, Islamic Republic of
21:01 - 1396/01/08
برنج هم جدا خورده میشه مثل پلو خورش.نه اینکه داخل گوشت بریزن
Iran, Islamic Republic of
20:27 - 1396/01/09
اونی که اومدی گفتی مثل حلیم که با برنج بخوری وقتی اطلاع نداری لطفا نظر نده
Iran, Islamic Republic of
20:28 - 1396/01/09
تو که تو عمرت دیدی خوش به حالت
Iran, Islamic Republic of
20:31 - 1396/01/09
کلا مردم اصفهان تافته ی جدا بافتن
Iran, Islamic Republic of
20:33 - 1396/01/09
برو تو گوگل سرچ کن بنویس گوشت و لوبیا با شوید پلو.ببین عکس چی بهت میده.بعد بیا اینجا نظر بده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222