تهیه شیرینی نوروزی به سبک ترکیه ای
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۹۵۶۲۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۹
۲۱۲۴۹
پاپاتیا از انواع شیرینی‌های خوش طعم ترکیه با ظاهری بسیار زیبا و فانتزی می‌باشد که راحت می‌توانید آن را در منزل تهیه کرده و از طعم فوق العاده خوشمزه آن لذت ببرید.
همشهری آنلاین: پاپاتیا از انواع شیرینی‌های خوش طعم ترکیه با ظاهری بسیار زیبا و فانتزی می‌باشد که راحت می‌توانید آن را در منزل تهیه کرده و از طعم فوق العاده خوشمزه آن لذت ببرید.

مواد لازم:
 
  • رنگ خوراکی یا زعفران یا کاکائو یا قهوه به مقدار دلخواه
  • تخم مرغ يك عدد
  • وانیل یک هشتم قاشق چاي‌خوري
  • پودر قندنصف لیوان
  • کره۱۰۰ گرم
  • آرد سفید (الک شده)۲ لیوان
 
آشنایی با روش تهیه شیرینی نوروزی پاپاتیا  (فوری) 
 
 طرز تهیه:

1-ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط می‌کنیم تا زمانی که حجمش دو برابر شده و کرم رنگ شود.

2-حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط می‌کنیم و به مخلوط کره و پودر قند اضافه و خوب هم میزنید.

3-آرد الک شده را کم کم اضافه می‌کنیم و با نوک انگشتان مخلوط می‌کنیم آرد را تا جایی اضافه می‌کنیم که خمیر چسبندگیش را از دست ندهد و نسبتا چسبندگی داشته باشد چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد.

4-حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی می‌باشد(رنگ به دلخواه).البته ابتدا خمیر را به هر تعداد رنگی که دوست دارید در آورید جدا کنید و در ظرف جداگانه هر کدام خمیر را رنگ کنید یعنی دو یا سه قطره رنگ اضافه و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر رنگی شود.

5-ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنید بهتر می‌شود.
 
6-حواستان باشد خمیر نباید زیاد ورز داده شود فقط با نوک انگشتان ورز بدهید.
 
7-حال خمیرها را مانند شکل به گلوله‌های کوچک تقسیم کنید.

8-و سپس مثل گل به هم وصل می‌کنیم (البته به شکل مختلف هم می‌توانید در آورید ولی گل برای مخصوصا عید بهتر است)

9-حال داخل سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و شیرینی‌ها را می‌چینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گل‌ها با هم فاصله داشته باشند چون پف می‌کند و ممکن است گلها به هم بچسبند.

10-حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتی‌گراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستان باشد زیر کار تغییر رنگ داد کافی است و فر را خاموش کرده بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تنورستان_فوتر موبایل
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
تنورستان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر