طرز تهیه ماهی سالمون با رویه خردل
۴۹۸۵۴۵
۲۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۰
۱۰۵۸۶
ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.
وب سایت آشپز باشی: ماهی سالمون با رویه خردل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.
 
مواد لازم:

  •     روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
  •     موسیر  ۱ عدد بزرگ
  •     سرکه قرمز  ۱/۴ پیمانه
  •     سس خردل  ۱/۴ پیمانه
  •     شکر قهوه ای  ۱/۴ پیمانه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     ماهی سالمون  ۱ تکه
  •     شاهی  ۱ مشت
  •    لیمو ۱ عدد
 
ماهی سالمون با رویه خردل 
 
طرز تهیه:

1-گریل فر را روشن کنید(اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم می توانید استفاده کنید).

2-در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید.

3- سرکه را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود.

4- سس خردل و شکر قهوه ای را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

5-به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

6-در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیله های سالمون را روی آن بگذارید. به فیله ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

7-نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیله ها بمالید. فیله های را برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیله ها بزنید.

8- ماهی سالمون را به همراه برگ های شاهی و برش های لیمو سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سالمون با رویه خردل:

1- موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2- از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

3- تقریبا به ۳۵۰ گرم شاهی نیاز دارید. ساقه های کلفت آن ها را جدا کنید.

4- لیمو را قاچ کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج