سالاد «والدورف مرغ»، یک وعده کامل سبک
۴۹۸۵۵۰
۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
۱۵۱۸۵ 
این سالاد معمولا ترکیبی از سیب، کرفس، انگور، گردو و سس مایونز است که روی برگ کاهو سرو می شود. استفاده از ماست به جای مایونز آن را سالم تر و همچنین استفاده از مرغ آن را به یک وعده ی کامل تبدیل می کند.
وب سایت آشپزباشی: سالاد والدورف مرغ از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
این سالاد معمولا ترکیبی از سیب، کرفس، انگور، گردو و سس مایونز است که روی برگ کاهو سرو می شود. استفاده از ماست به جای مایونز آن را سالم تر و همچنین استفاده از مرغ آن را به یک وعده ی کامل تبدیل می کند.
 
 مواد لازم:
  •  
  •     ماست  ۱/۲ پیمانه
  •     آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سس خردل  ۱ قاشق غذاخوری
  •     شوید  ۱ قاشق غذاخوری
  •     مرغ  ۲ پیمانه
  •     سیب  ۱ عدد
  •     کرفس  ۲ ساقه
  •     گردو  ۱/۲ پیمانه
  •     کشمش  ۱/۳ پیمانه
  •     نمک  به میزان لازم
  •    فلفل سیاه  به میزان لازم
 
سالاد والدورف مرغ 
 
طرز تهیه:
 
1-در کاسه ی کوچکی، ماست را با آبلیمو، سس خردل و شوید (یا ریحان) خرد شده ترکیب کنید و بعد در کاسه ی بزرگتری بریزید.
 
2- مرغ، سیب، کرفس، گردو و کشمش را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
 
3-به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
 
4-برای سرو برگ های کاهو را در ظرف مورد نظر پخش کنید و سایر مواد را روی آن ها بریزید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد والدورف مرغ:

1- شوید را ریز خرد کنید. می توانید از ریحان هم استفاده کنید.

2- از مرغ پخته استفاده کنید. آن را مکعبی خرد کنید.

3- سیب و کرفس را هم مکعبی خرد کنید.

4- گردو ها را بو دهید.

5- می توانید از برگ های کاهو به صورت درسته استفاده کنید و یا آن ها را خرد کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج