رول مرغ و اسفناج
۴۹۹۴
۱۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰
۱۷۸۰۶
ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به 2 تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • سينه مرغ : يك‌عدد كامل
  • قارچ ريز خرد شده: نصف ليوان
  • اسفناج پخته شده: يك ليوان
  • پياز ريز شده: يك عدد كوچك
  • روغن زيتون: كمي براي داخل تابه
  • زعفران آب كرده و آبليمو: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم



روش تهیه :

ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به 2 تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم. هر سينه را نيز از عرض به 2 قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب مي‌كوبيم. تكه‌هاي مرغ را با زعفران، آبليمو و نمك و فلفل مزه دار كرده و مي‌گذاريم تا يك ساعت بمانند. در اين فاصله مواد مياني را آماده مي‌كنيم. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با 2 قاشق روغن زيتون تفت مي‌دهيم وقتي طلايي شد، قارچ و اسفناج را اضافه كرده و همه را با هم تفت مي‌دهيم تا عطر خوش آن‌ها متصاعد شود. از مواد حاضر شده ميان مرغ‌ها گذاشته و آن‌ها را رول كرده و با نخ مي‌پيچيم. تابه‌اي چدني را داغ كرده و رول‌ها را در آن با حرارت بسيار زياد مي‌پزيم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج