۱۶۰۰۳۴۲
۲ نظر
۱۷۱۹
۲ نظر
۱۷۱۹
پ

دیالوگ تکراری سینا مهراد در ۲ سریال سوژه کاربران شد

ویدئویی از دو سکانس سریال‌های «پدر» و «بدنام» این روزها در فضای مجازی وایرال شده؛ دو سریالی که با تهیه‌کنندگی و نویسندگی حامد عنقا ساخته شده‌اند و در هر دو، سینا مهراد نقش جوان عاشق داستان را بازی می‌کند.

برترین‌ها: ویدئویی از دو سکانس سریال‌های «پدر» و «بدنام» این روزها در فضای مجازی وایرال شده؛ دو سریالی که با تهیه‌کنندگی و نویسندگی حامد عنقا ساخته شده‌اند و در هر دو، سینا مهراد نقش جوان عاشق داستان را بازی می‌کند.

نکته جالب ماجرا شباهت کامل یک دیالوگ عاشقانه در هر دو سریال است. سینا مهراد در هر دو سکانس به شخصیت مقابل می‌گوید: «وقتی خوابی عین فرشته‌ای هستی که چشماشو بسته...» و بعد از سؤال دختر که می‌پرسد «الان چی؟» جواب می‌دهد: «عین فرشته‌ای که چشماشو باز کرده.» همین شباهت باعث شده کاربران واکنش‌های بامزه‌ای نشان دهند و بعضی‌ها هم شوخی کنند: «وقتی یه جمله رو برای همه استفاده می‌کنی»

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    وقتی میخوای مخ بزنی و فقط یک جمله بلدی

  • ناشناس

    واقعا می‌شینید این خزعبلات رو می‌بینید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج