طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۰۷۹۵۹
۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۹
۱۲۵۵۲
برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.
وب سایت آشپزباشی: برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.
 
مواد لازم:

  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     پیازچه  ۶ عدد
  •     آرد سوخاری  ۱۰۰ گرم
  •     ذرت شیرین  ۵۰ گرم
  •     نخود فرنگی  ۵۰ گرم
  •     هویج ۵۰ گرم
  •     جعفری  ۵ شاخه
  •     پوره ی سیب زمینی  ۳۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     آرد  ۴ قاشق غذاخوری
  •     فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  •     ماست  ۲ قاشق غذاخوری
  •     شاهی  به دلخواه
  •    نان همبرگر ۶ عدد
 
برگر گیاهی انگشتی
 
طرز تهیه:

1- از قبل فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.
 
2-در قابلمه ی کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.
 
3-آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید.
 
4- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی، هویج (یا سایر سبزیجات پخته) و ساقه های جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.
 
5-ترکیب را به پوره ی سیب زمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. به آن ها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی خوب له کنید.
 
6-در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.
 
7-آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ی کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ی دیگری بریزید و خوب با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ی دیگری بریزید.
 
8-برگرها را از یخچال خارج کنید. آن ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید (قبل از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید).
 
9-آن ها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.
 
10-سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.
 
11- وقتی برگرها آماده شدند، آن ها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ های جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی برگر گیاهی انگشتی:

1- پیازچه ها را خرد کنید.

2- هویج را از قبل بپزید. همچنین می توانید از سبزیجات پخته دیگر مانند کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید.

3- برگ های جعفری را جدا کنید.

4- برگ های کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.

5- نان ها را از وسط نصف کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر