سبزیجات را چگونه خرد کنیم؟
۵۱۷۸۴۲
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۷
۲۲۶۱۰ 
برخی از سبزیجات را نمی توان به آسانی پوست کنده و خرد کرد. به طور مثال، کنگرفرنگی، با پوست چند لایه خود از جمله سبزی هایی است که اگر روش صحیح خرد کردن آن را بلد نباشید، بدون شک نمی توانید به درستی از تمامی مغز آن به خوبی بهره بگیرید.
وب سایت روزیاتو: برخی از سبزیجات را نمی توان به آسانی پوست کنده و خرد کرد. به طور مثال، کنگرفرنگی، با پوست چند لایه خود از جمله سبزی هایی است که اگر روش صحیح خرد کردن آن را بلد نباشید، بدون شک نمی توانید به درستی از تمامی مغز آن به خوبی بهره بگیرید.

یا مثلا چغندر قند را برای اینکه به راحتی پوست بگیرید، باید ابتدا پخته و سپس درون آن یخ بیندازید تا به آن شوک وارد شده و با یک دستمال کاغذی و در راحت ترین حالت ممکن، پوستش کنده شود.

اگر تمایل دارید با روش های کاربردی برای خرد کردن سبزیجاتی همانند آرتیشو، چغندر، کلم قمری، بلال، کدو تنبل زرد و ریشه کرفس آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم تا اینفوگرافیک زیر را بخوانید.
 
با روش صحیح و کاربردی خرد کردن ۷ نوع از سبزیجات آشنا شوید 
برچسب ها:
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:09 - 1396/02/05
اینا که نصفشو ما ندیدیم اصن!!
Iran, Islamic Republic of
02:55 - 1396/02/06
منم کنگر خریدم که ماست کنگر درست کنم.ممنون از راهنماییتون
Iran, Islamic Republic of
22:10 - 1396/02/06
واقعاما نصفشو به چشم ندیدیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج