طرز تهیه پلوی کشمش و پسته
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۲۲۶۷۵
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵
۲۹۵۹۰
عدس پلو، جزو غذاهای اصلیِ همه خانم های ایرانی است. احتمالا شما هم جزو آن دسته افراد هستید که عدس پلو را با کشمش زیاد دوست دارید. امروز در این مطلب طرز تهیه غذای دیگری با کشمش را به شما که احتمالا کشمش دوست دارید آموزش می دهیم.
ماهنامه سفره ایرانی - طاهره سعیدی: عدس پلو، جزو غذاهای اصلیِ همه خانم های ایرانی است. احتمالا شما هم جزو آن دسته افراد هستید که عدس پلو را با کشمش زیاد دوست دارید. امروز در این مطلب طرز تهیه غذای دیگری با کشمش را به شما که احتمالا کشمش دوست دارید آموزش می دهیم.

•    میزان سرو: 6 نفر
•    مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
•    مدت زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم:
 
  • برنج (دانه بلند): 2 پیمانه
  • کره یا روغن: 3 ق س
  • پیاز کوچک (نازک خرد شده): یک عدد
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • شکر (دانه ریز): یک سوم پیمانه
  • سماق: یک ق چ (در صورت تمایل)
  • کشمش (یا آلبالو خشک بدون هسته): یک و یک دوم پیمانه
  • نمک: یک چهارم ق چ
  • روغن زیتون: یک ق س
  • زعفران: یک چهارم ق چ
  • پسته برشته شده (بدون پوست): یک سوم پیمانه

پلوی کشمش و پسته 
 
روش تهیه:
 
1. برنج را شسته و حدود 30 دقیقه در آب قرار دهید تا خیس بخورد (در صورت زمان داشته برنج را حدود 2 ساعت بخسیانید). هرچه برنج بیشتر خیس بخورد نرم تر خواهدشد. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و حدود 3 الی 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
 
2. زردچوبه، سماق، کشمش و نمک را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. پس شکر را به همراه 2 قاشق سوپ خوری آب اضافه کنید. حدود 3 دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید تا کشمش ها تمامی آب را جذب کنند. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

3. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. برنج را حدود 6 الی 8 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و روی حرارت متوسط بپزید تا قابل جویدن شود. سپس آن را زیر آب سرد آبکش کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 
4. برنج آبکشی شده را در ظرف بریزید. زعفران ساییده شده را با 2 قاشق سوپ خوری آب جوش مخلوط کرده و پس زا 10 دقیقه دم کشیدن آن را به طور یکنواخت روی برنج بریزید. مخلوط کشمش و پسته را روی برنج بریزید. در ظرف را بگذارید و حدود 3 دقیقه مواد را روی حرارت زیاد بپزید.
 
5. سپس حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا برنج دم بکشد. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید پلو حدود 5 دقیقه در همان حال بماند سپس سرو نمایید.

نکته:

1.    به جای پسته می توانید از بادام خلال شده یا گردو استفاده کنید.

2.    به جای کشمش می توانید از زرشک یا آلبالو خشک بدون هسته استفاده کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر