تهیه کوفته کباب؛ محبوب ترین غذای خاورمیانه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۳۱۳۰۴
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۵
۱۷۲۵۵
در شرق میانه چندین نوع غذا وجود داره که همیشه همراه با پیتا هست این غذا ها شامل فلافل، شاورما و انواع کباب میشه. رسپی امروز مربوط به کوفته کباب هست، ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند، پیاز، سیر،جعفری و ادویه جات مختلف که یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است.
وب سایت سوران: در شرق میانه چندین نوع غذا وجود داره که همیشه همراه با پیتا هست این غذا ها شامل فلافل، شاورما و انواع کباب میشه. رسپی امروز مربوط به کوفته کباب هست، ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند، پیاز، سیر، جعفری و ادویه جات مختلف که یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است.

مواد لازم:
 
  • نان پیتا (برای سرو) به میزان لازم
  • پاپریکا 1/2 ق چ
  • جوز هندی 1/2 ق چ
  • سماق 1/2 ق چ
  • پودر هل سبز 1/2 ق چ
  • فلفل قرمز 1/2 ق چ
  • ادویه آل اسپایس 1و1/2 ق چ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نان تست (خیس خورده) 1عدد
  • پیاز زرد (متوسط) 1عدد
  • جعفری (بدون ساقه) 1دسته
  • گوشت بره 250گرم
  • سیر 2حبه
  • گوشت گاو 500گرم
دورچین:
  • گوجه خرد شده به میزان لازم
  • سس ارده به میزان لازم
  • پیاز خرد شده به میزان لازم
  • جعفری به میزان لازم
 
طرز تهیه کوفته کبابKOFTA KEBAB 
 
طرز تهیه:
 
1- 10عدد سیچ چوبی رو به مدت یک ساعت داخل آب قرار دهید و هنگام شروع کار از آب خارج کنید.
 
2-گریل رو با حرارت کم گرم کنید.
 
3-و اگر تمایل دارید سس ارده را آماده کنید.
 
4-سپس پیاز،سیر و جعفری رو داخل غذا ساز خرد کنید.

5-گوشت گاو و بره،نان (نان خیس خورده را خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود) و ادویه ها رو اضافه کنید.
 
6-و تا زمانی که مواد کاملا یکدست شود و خمیر گوشتی بدست بیاد خوب مخلوط کنید.

7-مخلوط گوشتی رو از بلند خارج کنید و داخل کاسه ای بریزید.
 
8-از مواد حدود یک مشت بردارید و داخل سیخ چوبی فرم دهید تا زمانی که ضخامت مواد حدودا 1 اینچ شود.

9-سیخ های آماده شده رو داخل ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانید قرار دهید تا کار تمام شود.

10-کمی روغن داخل تابه گریل بریزید و کباب ها روی روی گریل گرم شده قرار دهید و هر طرف رو برای حدود4 دقیقه بپزید د ر مجموع هر کباب 7 تا 8 دقیقه.

11-کباب های آماده شده رو درکنار پیتا و سس ارده سرو کنید و لذت ببرید.
 
نکته:
 
1-از ادویه آل آسپایس(فلفل فرنگی) در رسپی استفاده شده که عطر طعمش ترکیبی از دارچین،میخک و جوز هندی میباشد اگر این ادویه در دسترس نبود به میزان مساوی از دارچین،میخک،جوز هندی و کمی فلف سیاه استفاده کنید)
 
2-اگر غذاساز شما کوچکه یا قدرت زیادی نداره بهتر گوشت ها رو اول چرخ کنید و بعد داخل غذا ساز بریزید
 
3-این کباب احتیاجی به منقل و آتش ندارد و خیلی سریع آماده میشه و بسیار هم لذیذه،در صورت امکان کباب رو حتما با سس ارده سرو کنید چون خیلی خیلی خوش طعمش میکنه
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
United States
00:23 - 1396/02/27
چقدر بد ترجمه شده بود یا شاید ایراد نگارشی داشت
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2