سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
ریزخور_1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
زمردی_داخلی3
ریزخور_3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۵۳۹۳۱
۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۷
۱۶۶۶۱
در دنیا دو گروه انسان وجود دارد: آنهایی که سوشی دوست دارند و آنهایی که سوشی دوست ندارند چون تابحال سوشی خوبی نخورده اند!

مجله اینترنتی برترین ها




برترین ها: در دنیا دو گروه انسان وجود دارد: آنهایی که سوشی دوست دارند و آنهایی که سوشی دوست ندارند چون تابحال سوشی خوبی نخورده اند!


مواد لازم:

· 1 فنجان برنج سوشی نپخته

· 2 قاشق سرکه برنج

· یک و نیم قاشق شکر ریز دانه

· کمی نمک

· رنگ غذا (قرمز، آبی، سبز، زرد)

· 3 عدد نوری (جلبک دریایی کبابی)

· نصف آووکادو، 6 برش

· 6 برش هویج

· 3 تک کانی کاما (فرآورده غذایی با طعم خرچنگ)

دستور تهیه:


1. برنج سوشی را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید.


2. سرکه برنج، شکر و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. 30 ثانیه در مایکرو ویو بگذارید و سپس این مخلوط گرم را در برنج پخته بریزید.

3. برنج را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر کدام را داخل پلاستیک زیپ دار بریزید و به هر کدام چند قطره رنگ غذا اضافه کنید.

4. زیپ پلاستیک را ببندید و برنج را خوب با رنگ غذا مخلوط کنید. زیاد برنج را فشار ندهید، زیرا برنج سوشی خیلی نرم است و له می شود.


5. برای سه رنگ دیگر هم این کار را تکرار کنید و پلاستیک برنج ها را بگذارید بمانند تا رنگ غذا به خورد آنها برود.

6. سپس همه آنها را داخل کاسه بزرگی خالی کنید و با هم مخلوط کنید.

7. روی یک حصیر سوشی، پلاستیکی پهن کنید و یک عدد نوری رویش بگذارید. دست هایتان را خیس کنید و یک فنجان برنج رنگی را روی نوری بریزید و فشار دهید و سعی کنید از کناره ها بیرون نریزد.

8. حالا نوبت به مغز سوشی می رسد. کانی کاما، هویج و آووکادو را که به برش های باریک بریده بودید وسط آن بگذارید. می توانید از برش های خیار، فلفل، سالمون و پنیر هم استفاده کنید.

9. حالا با دقت نوری را بپیچید. وقتی با یک دست پلاستیک را از دورش باز می کنید، با دست دیگرتان حصیر آن را به سمت خودتان فشار دهید تا رول آن محکم شود. از کمی آب برای چسباندن دو سر نوری به هم استفاده کنید.

10. با چاقوی تیزی، این رول را ببرید.

11. حالا می توانید این تکه های سوشی را سرو کنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
23:31 - 1392/03/19
همه این مواد اولیه هایی که نوشتین بقالی ها دارن دیگه؟
Iran, Islamic Republic of
23:18 - 1392/04/19
من نمیخوام سوشی دوست داشته باشم. میشه؟!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
عارفی_3
دکتر نائبی_3
ادیب_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
ادیب_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر