سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۵۳۹۳۱
۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۷
۱۶۷۱۹
در دنیا دو گروه انسان وجود دارد: آنهایی که سوشی دوست دارند و آنهایی که سوشی دوست ندارند چون تابحال سوشی خوبی نخورده اند!

مجله اینترنتی برترین ها




برترین ها: در دنیا دو گروه انسان وجود دارد: آنهایی که سوشی دوست دارند و آنهایی که سوشی دوست ندارند چون تابحال سوشی خوبی نخورده اند!


مواد لازم:

· 1 فنجان برنج سوشی نپخته

· 2 قاشق سرکه برنج

· یک و نیم قاشق شکر ریز دانه

· کمی نمک

· رنگ غذا (قرمز، آبی، سبز، زرد)

· 3 عدد نوری (جلبک دریایی کبابی)

· نصف آووکادو، 6 برش

· 6 برش هویج

· 3 تک کانی کاما (فرآورده غذایی با طعم خرچنگ)

دستور تهیه:


1. برنج سوشی را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید.


2. سرکه برنج، شکر و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. 30 ثانیه در مایکرو ویو بگذارید و سپس این مخلوط گرم را در برنج پخته بریزید.

3. برنج را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر کدام را داخل پلاستیک زیپ دار بریزید و به هر کدام چند قطره رنگ غذا اضافه کنید.

4. زیپ پلاستیک را ببندید و برنج را خوب با رنگ غذا مخلوط کنید. زیاد برنج را فشار ندهید، زیرا برنج سوشی خیلی نرم است و له می شود.


5. برای سه رنگ دیگر هم این کار را تکرار کنید و پلاستیک برنج ها را بگذارید بمانند تا رنگ غذا به خورد آنها برود.

6. سپس همه آنها را داخل کاسه بزرگی خالی کنید و با هم مخلوط کنید.

7. روی یک حصیر سوشی، پلاستیکی پهن کنید و یک عدد نوری رویش بگذارید. دست هایتان را خیس کنید و یک فنجان برنج رنگی را روی نوری بریزید و فشار دهید و سعی کنید از کناره ها بیرون نریزد.

8. حالا نوبت به مغز سوشی می رسد. کانی کاما، هویج و آووکادو را که به برش های باریک بریده بودید وسط آن بگذارید. می توانید از برش های خیار، فلفل، سالمون و پنیر هم استفاده کنید.

9. حالا با دقت نوری را بپیچید. وقتی با یک دست پلاستیک را از دورش باز می کنید، با دست دیگرتان حصیر آن را به سمت خودتان فشار دهید تا رول آن محکم شود. از کمی آب برای چسباندن دو سر نوری به هم استفاده کنید.

10. با چاقوی تیزی، این رول را ببرید.

11. حالا می توانید این تکه های سوشی را سرو کنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
23:31 - 1392/03/19
همه این مواد اولیه هایی که نوشتین بقالی ها دارن دیگه؟
Iran, Islamic Republic of
23:18 - 1392/04/19
من نمیخوام سوشی دوست داشته باشم. میشه؟!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
تنورستان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
اورانوس_فوتر2
آیلین_تزریق چربی
روشا فارمسی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر