پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت
۵۳۹۶۸۴
۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
۸۹۸۷ 
پنیر کممبرت با آجیل پیش غذایی است که نمیشه ازش گذشت و طعمش رو تجربه نکرد.
وبسایت نمناک: پنیر کممبرت با آجیل پیش غذایی است که نمیشه ازش گذشت و طعمش رو تجربه نکرد.
 
مواد لازم:
 
  • پنیر کممبرت :250 گرم
  • سیر :یک حبه
  • برگ رزماری تازه :چند عدد
  • ساقه خشک شده رزماری :چند عدد
  • زغال اخته خشک :1/2 پیمانه
  • مخلوط آجیل :1/2 پیمانه
  • روغن زیتون:به مقدار لازم
  • نان تست خشک شده :8 عدد
  • نمک دریایی :به مقدار لازم
 
 طرز تهیه پنیر کممبرت با آجیل
 
طرز تهیه:
 
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.

2. تکه های کوچک نان تست خشک شده را در ساقه های رزماری فرو ببرید و روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید تا به تست شدن آن ها کمک کند. سپس آن ها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.

3. کرن بری و مخلوط آجیل ها را با هم خردکنید. نان های تست شده، پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید و ابتدا نان را در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج