پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی، برای یک مهمانی آبرومند
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۴۸۴۷۹
۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵
۲۰۷۳۷
همیشه پلوی زعفرانی طرفدارن زیاد و خاص خود را داشته است. در این مطلب طرز تهیه یک پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی را به شما آموزش می دهیم.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: همیشه پلوی زعفرانی طرفدارن زیاد و خاص خود را داشته است. در این مطلب طرز تهیه یک پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی را به شما آموزش می دهیم.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم کوفته:
 
  • گوشت (چرخ کرده): 500 گرم
  • پیاز کوچک (خرد شده): 1 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • نان تست (خرد شده): 2 عدد
  • شیر: به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): 1 ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
  • فلفل قرمز (پودر شده): 3 ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 80 گرم

مواد لازم پلو:
 
  • برنج: یک و یک دوم پیمانه
  • زعفران (دم کرده): به مقدار لازم
  • آب داغ: یک پیمانه
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • فلفل قرمز (خرد شده): 3 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • آب مرغ: 2 پیمانه

 پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی
 
طرز تهیه:
 
1. گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده و سیر له شده را با هم مخلوط کنید. نان های تست را خرد کرده و در مقداری شیر قرار دهید تا خیس خورده و نرم شوند، سپس زیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
2. مواد را به خوبی روز دهید و گلوله های کوچکی از آن جدا کنید روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. کوفته ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته شوند، سپس آنها را روی پارچه کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

3. برای تهیه پلو، برنج یک پیمانه و آب داغ را حدود 15 دقیقه در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا آب برنج کشیده شود.

4. روغن زیتون را در ظرف جداگانه گرم کرده و فلفل قرمز خردشده را حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید سپس به آن برنج اضافه کنید. حدود 10 دقیقه به پخت ملایم مواد ادامه دهید.
 
5. زعفران دم کشیده، آب مرغ و نمک را اضافه کنید. هنگامی که آب مرغ به جوش آمد کوفته ها را اضافه کنید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا آب بخار شود و برنج دم بکشد. سپس سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل به جای فلفل قرمز می توانید از بادام پرک شده و برشته شده استفاده کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:04 - 1396/03/31
به نظر میاد باید تو مقدار مواد بازنگری کنید. غذا برا ۶ نفر٬اونوقت ۱/۵ پیمونه برنج که ماده اصلی غذاست؟ اونو قت ۰/۵ کیلو گوشت؟؟؟؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو