خورش فسنجان خوش عطر و طعم
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۵۵۵۶۷۵
۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸
۵۹۳۶۹
با اینکه خورش فسنجان یکی از غذاهای معروف است که همه با پخت آن آشنا هستند، اما با این حال هرچقدر هم از دستور تهیه این غذا برایتان بگوییم باز هم کم است. در این مطلب طرز تهیه یک خورش فسنجان خوشمزه و ملس را به شما آموزش داده ایم.
وب سایت دلگرم: با اینکه خورش فسنجان یکی از غذاهای معروف است که همه با پخت آن آشنا هستند، اما با این حال هرچقدر هم از دستور تهیه این غذا برایتان بگوییم باز هم کم است. در این مطلب طرز تهیه یک خورش فسنجان خوشمزه و ملس را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

  • گردو دويست و پنجاه گرم
  • رب انار يك و نيم قاشق غذاخورى
  • مرغ دو تكه
  • نمك فلفل به مقدار لازم
  • پياز كوچك يك عدد
  • رب گوجه فرنگى يك قاشق مرباخورى
  • روغن (زيتون يا هسته انگور) يك قاشق چاى خورى
 
روش تهیه خورش فسنجان خوش عطر و طعم 
 
طرز تهيه:
 
1-ابتدا پياز را رنده كردن با يك قاشق مربا خورى روغن داخل قابلمه مناسب كه گنجايش خورش را داشته باشد تفت ميدهيم،سپس گردو آسياب شده را اضافه كرده تفت مختصرى ميدهيم

2-و سه ليوان آب سرد اضافه كرده بعد از جوش امدن شعله را كم كرده و اجازه ميدهيم حدود سه ساعت بپزد تا خوب جا بيوفتد،سپس مرغ ها را با نصف ليوان اب و نمك و فلفل و يك عدد پياز نيم پز كرد. (هدف گرفتن كف مرغ است)

3-بعد از ان مرغ را همراه اب اندكى كه دارد به گردو در حال پخت اضافه ميكنيم،رب ها را در كمى اب مرغ حل كرده يا با اندكى روغن تفت داده به باقى مواد اضافه ميكنيم،نيم ساعت ديگر زمان ميدهيم.

4-تا خوب جا بيوفتد نمك فلفل را اندازه ميكنيم اگر مايل بودين فنسنجون شيرينى داشته باشيد شكر و كمى ابليمو را مخلوط كردن به خورش اضافه ميكنيم. (دليل حل كردن با آبليمو اين است كه رنگ خورش را عوض نميكند اگر به تنهايى شكر اضافه كنيم رنگ خورش تغيير ميكند)

5-اگر مايل هستيد به جاى مرغ از گوشت چرخ كرده استفاده كنيد گوشت رابا يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه مخلوط كنيد كوفته ريزهاى اماده شده را با ربها به خورش در نيم يا يك ساعت اخر پخت اضافه كنيد.

نكته:ميزان ترشى و يا شيرينى اين خورش كاملا سليقه اى ميباشد.هرچقدر زمان پخت گردو طولانى تر باشد خورش خوشمزه ترى خواهيد داشت.

نکات خوشمزگی فسنجان:

1-می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید:

2-برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید:

اول:
 
برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود.
 
دوم:
 
جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست) باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.
 
نکته:

به جای شکلاتهای بسته بندی شده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
19:38 - 1396/04/07
من واقعا موندم این دستوراتو از کجا میارید
یه فسنجون با پخت اصیل جز گردو رب انار و مرغ مواد دیگه ای نداره فوت گوزه گری اینه که قدیما برای اینکه رنگ فسنجون تیره بشه یه قاشق فلزی رو داغ میکردن داخل خورشت فسنجون میزاشتن تا رنگ تیره بدست بیاد
برای مزه دار کردن مرغ کمی با رب انار و رب گوجه مقداری نمک میزاریم بمونه خورشت فسنجون که حسابی روغن انداخت مرغ را داخلش ریخته تا پخته شود
جدا پختن مرغ اصلا مزه نداره
Iran, Islamic Republic of
17:32 - 1396/04/08
خانم هایی که این غذار و درست ومیل کردید میشه بگید طعمش چه جوری یود؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
10:03 - 1396/04/09
شکلات ؟؟؟ مگه قدیما شکلات بود ؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر