طرز تهیه نان های قیفی، برای فینگرفودهای دورهمی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر استرکی_3
استخدام_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
استخدام_4
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۷۱۵۸۱
۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۷
۵۲۸۲۰
این نان های قیفی خوشمزه را درست کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.
روزنامه ایران - مهناز افخم: این نان های قیفی خوشمزه را درست کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.
 
مواد لازم:

  • آرد     ۳۸۰ گرم (مقدار آن تقریبی است)
  • خمیر مایه     ۷ گرم یا ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک     ۱ قاشق چایخوری
  • شکر     یک و نیم قاشق چایخوری
  • شیر ولرم     سه چهارم پیمانه
  • روغن مایع     ۴۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ     ۱ عدد

مواد رومال:

  • زرده تخم مرغ     ۱ عدد
  • شیر     ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم خرفه یا سیاهدانه     برای تزئین
 
 نان قیفی
 
طرز تهیه نان:

1. خمیر مایه را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خمیر مایه فعال شود.بعد تخم مرغ و نمک و روغن مایع و خمیر مایه فعال شده را با هم مخلوط کنید.آرد را کم کم به این مایه اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

2. خمیر را به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید و بعد بگذارید درون یک کاسه چرب شده و روی آن را با پلاستیک فریزر یا یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم تا ۲ ساعت در محیط آشپزخانه به آن استراحت دهید.

3. حالا فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید گرم شود. بعد از گذشت زمان لازم برای خمیر، پف خمیر را با مشت بخوابانید و از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و به اندازه ۲۰ سانتیمتر رول کنید. بعد دورتا دور قیف‌های فلزی بپیچید. اگه قیف‌های فلزی در اختیار ندارید می‌توانید از فویل یا روکش‌های آلومینیومی استفاده کنید و به صورت قیف آلومینیومی آنها را درست کنید و خمیر رادورتا دور فویل یا روکش‌های آلومینیومی بپیچید. برای اینکه موادی که می‌خواهید قیف را با آن پر کنید از قیف بیرون نریزد، انتهای قیف را با کمی خمیر بپیچید.

4. در یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر خوب مخلوط کنید. بعد خمیرها را روی سینی فر گذاشته و با پارچه تمیزی روی آن را بپوشانید تا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کرده و حجمش زیاد شود. بعد با مخلوط زرده و شیر آن را رومال کنید و در صورت تمایل روی آن را با تخم خرفه تزیین کنید.

5. حالا خمیرها را در فر گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی نان‌ها برشته شود بپزند. داخل این نان‌ها را به دلخواه می‌توانید با مواد الویه یا مواد پیتزا و...پر کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_4
تاپ لپتاپ_4
بهمن پور_داخلی4
تاپ لپتاپ_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آف دکور _فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
آف دکور _فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو