طرز تهیه بوریتوی مرغ
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۵۷۹۴۳۴
۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۰
۲۰۷۶۱
بوریتو یه دستور مکزیکی است، که می توانید اکثر موادش را از قبل آماده کنید.
وب‌سایت آشپزباشی: بوریتو یه دستور مکزیکی است، که می توانید اکثر موادش را از قبل آماده کنید.
 
مواد لازم
 
  • ران مرغ ۴ عدد
  • فلفل پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • سیر ۲ حبه
  • گشنیز ۱ دسته
  • کنسرو لوبیا چیتی ۴۰۰ گرم
  • برنج ۲۰۰ گرم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • پیازچه ۴ شاخه
  • کاهو ۱ عدد کوچک
  •  نان ترتیلا ۴ عدد
  • پنیر چدار ۸۰ گرم
  • ماست چکیده  ۴ قاشق غذاخوری
 
 طرز تهیه بوریتوی مرغ

آماده کردن مواد برای تهیه بوریتوی مرغ:

1.  از ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان استفاده کنید.

2.  سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

3.  برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ریز خرد کنید. ساقه‌های گشنیز رو هم جداگانه خرد کنید.

4.  لوبیا رو آبکش کنید.

5. از برنج پخته استفاده کنید.

6.  پوست لیمو رو ریز رنده کنید.

7.  گوجه‌ها رو درشت خرد کنید.

8.  پیازچه‌ها رو تمیز شسته و نازک حلقه‌حلقه کنید.

9. برگ‌های کاهو رو تکه‌تکه کنید.

طرز تهیه

1. ماهیتابه گریل رو گرم کنید.

2. ران‌های مرغ رو بین ۲ کاغذ روغنی بذارید و با پشت ماهیتابه اون‌ها رو بکوبید تا به پهنای نیم سانتی متر باز بشن. اون‌ها رو در کاسه بزرگی بریزید و فلفل پایریکا، پودر زیره و قدری روغن زیتون به اون‌ها اضافه کنید. قدری نمک و فلفل سیاه به اون‌ها بزنید و با هم ترکیب کنید.

3. مرغ‌ها رو در ماهیتابه برای حدود ۱۰ دقیقه تا مغزپخت بشن، بپزید. در میان پخت اون‌ها رو برگردونید. مرغ‌ها رو کنار بذارید تا خنک بشن و بعد تکه‌تکه کنید.

4. ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سیر و ساقه‌های گشنیز رو برای ۱ دقیقه در اون تفت بدین. لوبیا آبکش شده رو اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگه تفت بدین.

5. برنج پخته رو اضافه کنید و مواد رو برای ۵ دقیقه دیگه و یا تا زمانی که ترد بشن، تفت بدین (مدام مواد رو هم بزنید).

6. در آخر رنده پوست لیمو رو به همراه نیمی از برگ‌های گشنیز اضافه کنید. مواد رو هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.

7. برای تهیه سالسا، گوجه‌فرنگی، پیازچه و آب لیمو رو با بقیه بر‌گ‌های گشنیز ترکیب کنید. به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید.

8. هر نان ترتیلا رو برای حدود ۱ دقیقه در ماهیتابه گریل، حرارت بدین و بعد روی سطح کار بذارید. ۱ قاشق از ترکیب برنج و لوبیا، ۱ قاشق از سالسا و بعد یک مشت پر کاهو و مرغ تکه‌تکه شده در وسط نان بذارید. کمی پنیر
روی اون‌ها رنده کنید و ۱ قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید. حالا نان رو بپیچید. بقیه بوریتو‌ها رو هم به همین شکل بپیچید و سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
ایرانیان-فوتراصلی222
بانک کتاب پایتخت_فوتر
استیل رگال_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر