طرز تهیه چیزکیک شکلات سفید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۵۸۵۹۹۹
۰۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۶:۵۸
۱۸۴۱۰
این دسر خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: این دسر خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.

•    مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
•    مدت زمان پخت: 1 ساعت
•    میزان سرو: 12 نفر

مواد لازم:

  • بیسکوییت دایجستیو: 285 گرم
  • پودر کاکائو: 15 گرم
  • کره (ذوب شده): 120 گرم
  • شکلات سفید مرغوب (خرد شده): 400 گرم
  • خامه صبحانه (غلیظ): 250 گرم
  • پنیر خامه ای: 375 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • اسانس وانیل: 1 ق چ
 
چیزکیک شکلات سفید 

طرز تهیه:

1. فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، کف یک قالب گرد کمربندی 23 سانتی متری فویل بیندازید، سپس بیسکوییت ها را خرد کرده به همراه پودر کاکائو در دستگاه غذاساز بریزید تا پودر شوند، کره را نیز ذوب نمایید، بیسکوییت ها و کره را با هم ترکیب کنید و کف قالب کاملا پرس نمایید. قالب را حدود ده دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر خارج نمایید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

2. دمای فر را به 160 درجه سانتی گراد کاهش دهید و لایه شکلاتی را آماده نمایید. برای آماده نمودن لایه شکلاتی، شکلات های خردشده را به همراه خامه در یک شیرجوش ترجیحا چدنی بریزید و بر روی شعله ملایم قرار دهید. کمی هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند و خامه و شکلات یکدست گردند. سپس از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسند.

3. پنیر خامه ای را با سرعت پایین همزن برقی کمی بزنید در حدی که باز شود. تخم مرغ ها و اسانس وانیل را نیز اضافه کنید و هم بزنید. سپس ترکیب خامه و شکلات را که به دمای محیط رسیده کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

4. سطح خارجی قالب را کاملا با فویل بپوشانید. سپس یک سینی دیواره بلند را در فر قرار دهید و در آن تا نیمه آب جوش بریزید، سپس مایه آماده را بر روی پایه بیسکوییت خنک شده بریزید و قالب را به مدت تقریبی یک ساعت در فر قرار دهید بعد فر را خاموش نموده بدون آن که به قالب دست بزنید در فر را نیمه باز بگذارید بعد از حدود دو ساعت قالب را از فر خارج نمایید. فویل را جداکرده روی قالب سلفون بکشید و حداقل هار ساعت در یخچال استراحت دهید.

نکته:

1.    دمای بالای فر و بلافاصله خارج نمودن قالب از فر باعث ترک خوردن روی چیزکیک می شود.

2.    از آنجایی که قالب در آب قرار می گیرد کاملا باید کف و دیواره ها با فویل پوشانده شود تا آب وارد چیزکیک نشود.

3.    پس از پخت و خنک شدن حتما چیزکیک را حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید زیرا در طعم چیزکیک بسیار تاثیرگذار است و چیزکیک را بسیار خوش برش می نماید.

4.    چیزکیک پس از یک ساعت پخت کمی نرم است با خنک شدن خودش را می گیرد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
استیل رگال_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر قدیمی_فوتر
فنی آتل_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
کالابرد_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر