باقلواي خرما و گردو
۶۱۴۴
۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴
۱۸۶۰۰
ابتدا ورق‌هاي يوفكا را به ابعاد 10×20 سانتي‌متر تقسيم كرده سپس هر گردو را به 4 قسمت تقسيم مي‌كنيم. خرماها را از هسته گرفته و ميان آن‌ها را يك‌چهارم از يك گردو قرار مي‌دهيم.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم:
  •  خمير يوفكا باقلوا: 30 ورق 10×20
  •  خرما: 30 عدد
  •  گردو: 8 عدد
  •  كره: 50 گرم
  •  شربت قوام آمده: به ميزان لازم
  •  روغن مايع: 3 قاشق سوپ‌خوري
  •  پودرپسته: به ميزان لازم براي تزئين



روش تهیه :

ابتدا ورق‌هاي يوفكا را به ابعاد 10×20 سانتي‌متر تقسيم كرده سپس هر گردو را به 4 قسمت تقسيم مي‌كنيم. خرماها را از هسته گرفته و ميان آن‌ها را يك‌چهارم از يك گردو قرار مي‌دهيم. خرماي مغزدار را يك طرف خمير گذاشته از 2 طرف لاي خرما تا مي‌كنيم و خرما را لوله مي‌كنيم تا خمير تمام شود. كمي كره به انتهاي خمير مي‌زنيم و آن را مي‌چسبانيم تا باز نشود. رول‌هاي آماده شده را داخل ظرفي مناسب كه در فر بگذاريم مي‌چينيم، باقي مانده كره را ذوب كرده و با روغن مايع مخلوط مي‌كنيم و روي مواد مي‌ريزيم، باقلواها را به مدت 20 تا 25 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم. پس از پخت روي تمام باقلواها شربت مي‌ريزيم و با پودر پسته تزئين مي‌كنيم.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:13 - 1390/05/22
خمیر یوفکا چیه؟ از کجا میشه خرید؟
پاسخ ها
الهام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
خمیر یوفکا ورقهای خمیری نازک و آماده ایست که در سوپرمارکتها و فروشگاهها و وسایل شیرینی فروشی پیدا میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج