طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۱۵۰۴۶
۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۴
۴۰۵۵۶
انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست، حالا چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز.
وب سایت دونفره: انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست، حالا چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز. از اونجایی که همیشه فرصت و جای لازم برای تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم، بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم منم در این مطلب طرز تهیه کباب لقمه ای زعفرونی روی گاز رو براتون میگم. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم مزه اش لذت ببرین.
 
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه ای زعفرانی

  •     ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
  •     ۱ عدد پیاز
  •     ۱ قاشق غذاخوری سماق
  •     ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  •     ۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل
  •     ۳۰ گرم کره
  •     نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی
 
مراحل تهیه کباب لقمه ای زعفرانی

1- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعدا کبابمون وا میره پس دقت کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

2- حالا گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون لذیذ تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک، پودر گلپر در صورت تمایل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

3- بعد مواد رو خوب و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم خوب ورز دادنشه پس حدود ۵ دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد برای نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

4- حالا دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم خوب داخل دستمون به هم فشردشون میکنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه ای که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریبا ۸ عدد کباب لقمه ای بهمون میده.

5- حالا ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

6- بعد از حدود ۵ دقیقه کباب ، آب میندازه.

7- حالا روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا ۵ دقیقه دیگه بپزه.

8- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایی چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه میکنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.

9- در ۱۰ دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

10- حالا دیگه کباب لقمه ای ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

11- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو میکنیم … نوش جان
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:05 - 1396/07/30
طلبه شدم بخورم
پاسخ ها
محدثه
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۸
من که عاشقش شدم
Iran, Islamic Republic of
15:13 - 1396/08/28
من که عاشقش شدم
پاسخ ها
دری
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۰
جونننن. حوس کباب کردم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
شفا_فوتر