محققان کشور نان دارویی تولید کردند
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۶۴۱۶۷۵
۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹
۵۶۵۴
محققان در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق شدند نان «سین بیوتیک» را به تولید برسانند.
خبرگزاری مهر: قدیر رجب زاده، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی امروز نان سین بیوتیک را که توسط این موسسه برای اولین بار به تولید رسیده، رونمایی کرد.

رجب زاده گفت: تولید نان سین بیوتیک حاصل اجرای طرح پژوهشی «بررسی اثر مکمل های اینولین و باکتری های ریز پوشانی شده بر خواص حسی رئولوژیکی و ماندگاری نان سین بیوتیک» در این موسسه پژوهشی است که با توجه به اهداف کلان کشور در زمینه ارتقای ایمنی و سلامت محصولات غذایی برنامه ریزی و اجرا شده است.

وی در خصوص اهمیت و ضرورت اجرای این طرح پژوهشی گفت: نان با داشتن ارزش غذایی بالا، تنوع، شرایط نگهداری مناسب برای مصرف کنندگان و هزینه های پایین تولید از جمله مواد غذایی پر طرفداری است که در سفره عموم افراد وجود دارد و از مصرف آن استقبال بسیاری در طیف های مختلف جامعه می شود.

رجب زاده بیان کرد: به دلیل افزایش تقاضا برای فرآورده های عملگرای طبیعی و سالم از سوی مصرف کنندگان تلاش های زیادی برای بهبود ارزش تغذیه ای و عملکردی نان با اصلاح ترکیبات مغذی آنها در سال های گذشته توسط محققین انجام گرفته است.

نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کدکس غذایی ایران ادامه داد: بر این اساس یکی از روش های مورد مطالعه در این زمینه، استفاده از انواع فیبرهای رژیمی، ترکیبات پری بایوتیک و باکتری های پروبیوتیک در نان و ارتقای ویژگی های فراسودمند فرآورده های نهایی بوده است که به همین دلیل تولید نان فراسودمند سین بیوتیک و افزایش ارزش تغذیه آن با استفاده از مکمل های غذایی فراسودمند بخصوص اینولین و مشتقات آن و سایر ترکیباتی که با بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش می توانند در سلامت انسان نقش ایفا کنند مورد توجه ویژه قرار گرفت.

وی در خصوص اهمیت اقتصادی این دستاورد پژوهشی تاکید کرد: با توجه به مصرف بالای نان در سبد غذایی خانوار ایرانی تولید اینولین که یک محصول وارداتی است در دستور کار موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی قرار گرفت تا بتوان این محصول را با استفاده از گیاه بومی کاسنی در کشور تولید کنیم و قیمت تمام شده استفاده از این غذا دارو در نان را کاهش دهیم.

جلوگیری از ابتلا به سرطان روده با مصرف نان سین بیوتیک

در ادامه دکتر مرضیه حسینی نژاد مجری طرح پژوهشی و فناورانه تولید نان سین بیوتیک در خصوص نتایج اجرای این طرح گفت: بر اساس نتایج این طرح پژوهشی که به مدت دو سال در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی انجام شده، استفاده از اینولین که یک ترکیب پری بایوتیک با ارزش است به عنوان یکی از اجزای تقویت کننده آرد گندم چه به تنهایی و چه همراه با فیبر میوه و سبوس جو در نان به صورت فرموله شده، مورد بررسی قرار گرفت که منتج به دستیابی به دانش فنی تولید نان های تقویت شده با ویژگی های عملگرا و بهبود ارزش تغذیه ای و ویژگی هایی مانند چشایی مورد نظر مصرف کننده شد.

عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد خواص مصرف نان سین بیوتیک تصریح کرد: فیبر پری بایوتیک یک محصول شناخته شده است که در اوایل قرن ۱۹ با استخراج از ریشه گیاهان دارویی استخراج شد، مصرف این ترکیب گیاهی که دارای ارزش غذایی بالایی می باشد باعث بهبود سیستم ایمنی بدن و تسهیل فعالیت های دستگاه گوارش می شود و حالت پر کننده در بسیاری از مواد غذایی دارد.

وی ادامه داد: این فیبر از نظر ساختار متعلق به خانواده کربوهیدرات های فروکتان است که از کالری کمی برخوردارند و جزء فیبرهای رژیمی و کم کالری به شمار می روند.

حسینی نژاد گفت: مصرف این غذا دارو در مقابله با سرطان های دستگاه گوارش، بهبود سیستم ایمنی بدن و تنظیم فعالیت های گوارش مانند هضم و بسیاری اثرات سلامتی دیگر موثر است.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:13 - 1396/09/14
محققان کشور اگه راست میگن پول بسازند مردم دارن از گرسنگی تلف میشن
Iran, Islamic Republic of
20:57 - 1397/05/27
از اول هم دارو بود میگفتنو قرص نان ولی بعلت تحریم بصورت سنتتیک درست میشه سه کپسول نان هر ۸ ساعت یکدونه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فرش تارنگ_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
استیل رگال_فوتر
تدبیرکالا_فوتر