رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!
رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
مواد لازم:
- شکلات تلخ: ۱۲۰ گرم
- پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- پودر شکر: یک پیمانه
- کره (ذوب شده): ۵۰ گرم
- بادام (درشت پودر شده): یک پیمانه
- بادام (ریز خرد شده): ۹۰ گرم
مواد لازم رویه:
- پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
- شکلات سفید: ۱۷۵ گرم
- کره: ۳۵ گرم
- بادام (پرک شده): یک پیمانه
طرز تهیه:
1. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. سفیده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی بزنید تا خامه ای شوند.
1. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. سفیده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی بزنید تا خامه ای شوند.
3. مخلوط شکلات و قهوه، کره ذوب شده و خنک شده، بادام پودر شده و ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس آن را روی کاغذ روغنی قرار داده و به شکل رول مثلثی در آورید. دوباره خمیر را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
طرز تهیه رویه:
1. شکلات سفید و کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه رویه:
1. شکلات سفید و کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.
2. بادام پرک شده را اضافه کنید.
3. رول شکلات را از یخچال در آورید و مخلوط را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرید و سفت شود.
4. برای سرو، روی آن پودر قهوه بپاشید و برش دهید.
پ
ارسال نظر