بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
۶۶۸۹۵۳
۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۴
۳۹۵۶۹ 
بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به این دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
برترین ها: وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است. بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به هر دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
 
 بادمجان پلو قزوینی
 
مواد لازم
 
  •  برنج :یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده :یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
 
 بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
 
طرز تهیه

1.  بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.

2.  سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.

3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
 

 
 بادمجان پلو شیرازی
 
مواد اولیه
 
برای دو نفر
  •     برنج:  2پیمانه
  •     مرغ:  300گرم
  •    بادمجان:  2عدد
  •     پیاز: 1عدد
  •     زرده تخم مرغ: 2عدد
  •     زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
  •     ماست:  5قاشق سوپخوری
  •     شكر:  2قاشق غذاخوری
  •     كره:  100گرم
  •     سیب زمینی:  2عدد
  •     زعفران:  به میزان لازم

 بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی

طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.

3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد. 
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:56 - 1396/11/10
شیرازی پلو خیلی خوشمزه هست.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج