ژله شکری‌های نوستالژیک برای سفره هفت‌سین
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۶۸۲۷۲۶
۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۸
۱۶۵۹۷
ژله شکری از جمله شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.

ماهنامه کیک و شیرینی: ژله شکری از جمله شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.

مواد لازم:

  • شکر: 440 گرم
  • آب سیب: 180 میلی لیتر
  • آب لیموی تازه: یک قاشق سوپ خوری
  • رنگ خوراکی: به مقدار لازم
  • پودر ژلاتین: 2 و یک دوم قاشق سوپ خوی
  • پوست لیمو (رنده شده): یک قاشق چای خوری
  • اسانس: 3 قطره
  • آب: سه چهارم پیمانه
  • شکر اضافه: به مقدار لازم

ژله شکری‌های نوستالژیک برای سفره هفت‌سین

طرز تهیه:

  1. ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید.
  2. سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
  3. آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.
  4. دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری شود.
  5. دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو شود.
  6. سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.
  7. پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.
  8. قالب 20×20 سانتیمتری را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بریزید.
  9. زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.
  10. سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
  11. سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.
  12. تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.
  13. این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
استیل رگال_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
فنی آتل_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر