اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۷۸۶
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

خورش هويج و آلو

مي‌توانيد با برنج سرو كنيد و ميل بفرماييد

خورش هويج  و آلو
مواد لازم :

  • هويج درشت: ۴ تا ۵ عدد
  • آلو خورشي: حدود ۵۰۰ گرم
  • فيله‌مرغ: حدود يك كيلوگرم
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • شكر: به ميزان دلخواه
  • زرشك: حدود نصف فنجان
  • پياز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك: به ميزان دلخواه
  • چوب دارچين: ۲ شاخه
  • زعفران آب‌كرده: ۲ قاشق غذاخوري

روش تهیه

ابتدا هويج‌ها را پوست كنده، به صورت حلقه‌اي برش مي‌دهيم و با مقداري آب و نمك را مي‌پزيم. مرغ‌ها را با كره سرخ كرده، سپس پياز سرخ شده را به آن اضافه مي‌كنيم. آلو را نيز جداگانه مي‌پزيم و مرغ‌ها را داخل آلو قرار مي‌دهيم و مقداري شكر و نمك به آن اضافه مي‌كنيم. زرشك و چوب دارچين را نيز داخل خورش قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا كمي بجوشد و جا بيفتد.
هويج پخته شده را با خورش مخلوط كرده و اجازه مي‌دهيم تا بجوشد و طعم خورش به خورد هويج‌ها برود، وقتي كه آب خورش غليظ شد، آماده است و مي‌توانيم آن را سرو كنيم. دقت مي‌كنيم زعفران را كمي قبل از جاافتادن خورش به آن اضافه كنيم.

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سپیده

      واسه تنوع خوبه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج