دمپخت سبزیجات شیرازی؛ غذای فصل سرما
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۷۸۸۰۱۳
۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۹
۱۷۸۶۸
همه‌ی ما میدانیم که از بهترین و دلچسب‌ترین غذا‌ها در فصل سرما، انواع دمپخت‌ها هستند. امروز طرز تهیه‌ی یک دمپخت که ترکیبی از سبزیجات مقوی به همراه گوشت یا مرغ است را آموزش میدهیم. این غذا که به دمپخت شیرازی معروف است از پلو‌های سنتی استان فارس می‌باشد.

وب‌سایت فرادید: همه‌ی ما میدانیم که از بهترین و دلچسب‌ترین غذا‌ها در فصل سرما، انواع دمپخت‌ها هستند. امروز طرز تهیه‌ی یک دمپخت که ترکیبی از سبزیجات مقوی به همراه گوشت یا مرغ است را آموزش میدهیم. این غذا که به دمپخت شیرازی معروف است از پلو‌های سنتی استان فارس می‌باشد.

مواد لازم (۵ نفر)

  • کلم (برگ) خرد شده یک عدد کوچک
  • هویج خرد شده ۳ عدد متوسط
  • سیرخرد شده ۵ حبه (اگر از سیر تازه استفاده کنید ۳ بوته کافی است)
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • سبزی:تره، ترخون، شوید و ریحان خرد شده ۲۰۰ گرم (اگر از سبزی خشک استفاده کنید نصف پیمانه کافی است)
  • برنج ۲ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • گوشت یا مرغ و یا گوشت چرخکرده به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • آب ۴ پیمانه

دمپخت سبزیجات شیرازی؛ غذای فصل سرما

طرز تهیه

1. ابتدا پیاز را خرد کرده و در ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت می‌دهیم. (در حد اینکه پیاز‌ها نرم شوند کافی است)

2. کلم و هویج و سیر و گوشت را به همراه نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و میگذاریم سبزیجات کمی نیم پز شوند. بعد از این مرحله عدس را با مواد مخلوط می‌کنیم. سبزی را داخل ظرف ریخته و آب را اضافه می‌کنیم و تا هنگام پخته شدن عدس صبر میکنیم.

3. زمانی که همه‌ی مواد به خوبی پخته شدند برنج شسته شده را اضافه کرده ومیگذاریم بجوشد. وقت آب کاملا به خورد برنج رفت و تبخیر شد دم کنی را روی برنج می گذارم و زمان می‌دهیم تا دم بکشد. (۴۵ دقیقه کافی است)

نکته

*در این غذا نیازی نیست سبزیجات از قبل سرخ شوند، چون در حین پخت غذا آبپز می‌شوند.

*برای پخت همه‌ی مواد ۱ الی ۱:۳۰ زمان لازم است.

*قبل از اضافه کردن برنج و دم کردن آن از میزان کافی بودن آب اطمینان داشته باشید، چون آب زیاد موجب شل شدن برنج و آب کم موجب خشک شدن و نپختن برنج می‌شود.

فواید

این غذا به دلیل وجود سبزیجات سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که مقاومت بدن را بالا برده و از آن در برابر انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

هر قاشق از این غذا ۴۰ کیلو کالری دارد.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
18:47 - 1397/08/02
برای این غذا کلم برگ استفاده نمیشه بلکه کلم سر یا همون کلم قمری استفاده میشه گوشت هم گوشت قرمز استفاده میشه سبزی دمپختتون هم کم بود
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
نه اینطور نیست
کلم قمری برای کلم پلوشیرازی استفاده میشه
Iran, Islamic Republic of
19:28 - 1397/08/03
نمیدونم چه کسی دستوردمپخت شیرازی راتوضیح داده حتما ایشون همشهری مانیستن ببخشید خیلی شلخته واربود دمپخت شیرازی آداب واصول زیادی داره دوم ماباگوشت لخم گوسفند درست میکنیم وسوم کلم قمری یکی ازاصول این غذاهست که متمایز ش کرده وسیر سعی براین میباشد تازه باشه.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کیان برنا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر