طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
لایکو_1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
لایکو_4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۰۳۸۴۵
۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۴
۲۶۰۹۱
آش یکی از سنتی‌ترین غذاهی ایرونی هست که تقریباً در تمام کشور با روش‌ها و طعم‌های مختلف تهیه میشه. آش‌هایی هم هستند که در تمام ایران تقریباً با یک دستور تهیه میشن و عمومیت دارن مثل آش رشته و آش جو.

وب‌سیات دو نفره - هدی شربتی: آش یکی از سنتی ترین غذاهی ایرونی هست که تقریباً در تمام کشور با روش ها و طعم های مختلف تهیه میشه. آش هایی هم هستند که در تمام ایران تقریباً با یک دستور تهیه میشن و عمومیت دارن مثل آش رشته و آش جو. شاید پختن آش ظاهراً ساده به نظر برسه ولی برای پختن یک آش خوب نیاز هست ما نکاتی رو در مورد طبخش بدونیم که در طعم و مزه آش تاثیر گذار هستند. امروز قراره با هم یک تجربه آشپزی داشته باشیم از نوع آش جو! در ادامه با ما همراه باشین.

مواد اولیه برای تهیه آش جو

  • جو پوست کنده 1 پیمانه
  • بلغور گندم یا گندم پوست کنده 1/4 پیمانه
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • عدس 1/2 پیمانه
  • نخود 1/2 پیمانه
  • لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
  • نعنا 3 قاشق غذاخوری
  • آب قلم یا استاک گوشت
  • سبزی آش 500 گرم
  • پیاز داغ، سیر داغ و کشک به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

مراحل تهیه آش جو:

1. همونطور که میدونین برای پخت آش باید حبوبات آش رو از 24 ساعت قبل از پخت آش در آب خیس کنیم و تو این مدت چندین بار آب اون رو عوض کنیم تا آنزیم هایی که در حبوبات باعث نفخ در زمان هضم میشن، از اون ها خارج بشه. به همین دلیل جو رو به همراه گندم خیس می کنیم ( اضافه کردن گندم به دلیل لعاب دار شدن آش هست که در بعضی از دستور ها از برنج استفاده میشه) و همچنین بقیه حبوبات رو به صورت جدا گانه خیس می کنیم.

2. برای پخت آش جو ابتدا پیازمون رو به صورت نگینی خرد می کنیم و همراه با مقداری روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه. نمک، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و سپس اگر آب قلم یا استاک رو از قبل آماده کردین اضافه می کنیم و در غیر اینصورت 10 پیانه آب رو به قابلمه اضافه می کنیم.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

3. اجازه میدیم تا آب به جوش بیاد و بعد جو و گندم پوست کنده رو اضافه می کنیم.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

4. بعد از یک ساعتی که از پخت جو گذشت، عدس رو اضافه میکنیم ولی اگر عدس رو جدا پخته بودین، باید بعد از پخت کامل جو اون رو به قابلمه اضافه کنیم. درب قابلمه رو به صورتیکه کاملاً کیپ نباشه قرار میدیم تا جو همراه با عدس بپزه.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

5. من همیشه لوبیا و نخود رو جئاگانه می پزم و بعد به آشم اضافه می کنم. بنابر این وقتی عدس پخت، نخود و لوبیا رو بعد آبکش کردن به آش اضافه می کنم.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

6. و بعد سبزی آش رو اضافه میکنیم. و آش رو چند بار به هم میزنیم تا همه مواد درون آش به صورت یکنواخت پخته بشن و در ضمن آش ته نگیره.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

7. برای درست کردن نعنا داغ، 6 قاشق غذاخوری روغن رو داخل تابه می ریزیم و بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، 3قاشق پودر نعنا خشکی رو که داشتیم به روغن اضافه می کنیم.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

8. برای کمتر از 1 دقیقه نعنا خشک رو با روغن تفت میدیم و بلافاصله از روی حرارت بر میداریم چون حرارت بیش از حد خیلی سریع باعث سوختن و تیره رنگ شدن نعنا داغ میشه و طعم خیلی تلخی هم پیدا می کنه.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

9. حالا در اواخر پخت، نعنا داغ رو به آش جو اضافه می کنیم و بعد اجازه میدیم تا جا آش جا بیفته. در این مدت هم چندین بار آش رو به هم میزنیم تا آش ته نگیره.

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

10. در تهیه آش جو، خیلی ها در اواخر پخت مقداری کشک داخل قابلمه میریزن تا کل آش طعم کشک رو به خودش بگیره، ولی من اینکار رو نمیکنم چون بعضی آششون رو با چاشنی های دیگه ای میپسندن. بنابراین بعد از جا افتادن آش اون رو در ظرف مورد نظر کشیده، کمی صبر می کنیم تا روی آش کمی خنک بشه، سپس با مقداری پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و در صورت تمایل با مقداری کشک اون رو تزئین می کنیم. نوش جان:)

طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:14 - 1398/10/11
چاشنی دیگر آش چیه؟آش کشکه دیگه آش جو و رشته رو که با رب انار و سس خردل نمیخورن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو