خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه‌ترین غذای سنتی ایرانی
۸۰۹۰۹۴
۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴
۹۴۸۶ 
خورشت آلو اسفناج، یکی از غذاهای مقوی است که عده ای به خاطر انزجار از مزه اسفناج آن را دوست ندارند و طبخ نمی کنند، در حالی که مشکل مزه آهن مانند اسفناج را می توان به سادگی و با اضافه کردن آبلیمو و زعفران به خورشت آلو اسفناج حل کرد. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه این خورشت خوشمزه را آموزش دهیم.

برترین ها: یکی از مقوی ترین غذاهای ایرانی ، خورشت آلو اسفناج است . همانطور که میدانید اسفناج طعمی شبیه به آهن دارد و عده زیادی به همین دلیل ، از خوردن این سبزی در هر حالتی امتناع می کنند، اما این مشکل را می توان با اضافه کردن آبلیمو و زعفران به خورشت حل کرد.

این خورشت هم با مرغ و هم با گوشت طبخ می شود. مهم ترین و اصلی ترین مواد این خورشت بعد از اسفناج، آلو می باشد، پس مراقب باشید و در خرید آلو دقت کنید . همچنین در هنگام پخت غذا نیز باید مراقب له نشدن آلو ها باشید. لازم به ذکر است که اگر قصد تهیه این غذا برای پذیرایی در مجلس را دارید، حتما از گوشت برای پخت آن استفاده کنید .

مواد لازم برای 4 نفر

  • اسفناج 2 کیلو
  • گوشت خورشتی 400 گرم
  • آلو خورشتی 10 عدد
  • پیاز یک عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه

1. ابتدا پیاز هارا خرد کرده و سرخ کنید ، با شعله کم پیازهارا تفت دهید تا نرم شون.

2. گوشت را خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . اجازه دهید مواد سرخ شود تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

3. زردچوبه و فلفل را داخل ماهیتابه گوشت و پیاز بریزید.

4. دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و به گوشت اجازه دهید تا به خوبی بپزد

5. در این فاصله اسفناج هارا خوب بشویید و خرد کنید ، پس از جوش آمدن خورشت ، آب اسفناج هارا بگیرید و با مقداری روغن ، همراه با آلو و نمک ، آن را تفت دهید .

6. پس از سرخ شدن سبزی همراه با آلو، آن را به گوشت اضافه کنید و احازه دهید تا روی شعله ملایم به خوبی مخلوط شوند .

7. پس از گذشت حدود 1 ساعت و نیم ، می توانید لیمو و یا آبلیمو را اضافه کنید .

8. از خوردن خورشت آلو اسفناج خود لذت ببرید.

نکات

  • اگر از گوشت گوسفندی استفاده می کنید ، سعی کنید حتما از قلم استفاده کنید که طعم لذیذ تری به غذا می دهد .
  • برای تشخیص مقدار آلو ، معمولا به ازای هر نفر دو عدد آلو در نظر گرفته می شود که البته می توانید با توجه به سلیقه خودتان ، زیاد یا کم کنید .
  • درصورت علاقه به غذاهای شیرین ، می توانید به این خورشت هم ، شکر اضافه کنید .
  • اگر می خواهید ، خورشت طعم ترش تری داشته باشد ، می توانید از آلو جنگلی استفاده کنید .
  • می توانید برای خوش طعم کردن خورشت ، از لیمو عمانی نیز استفاده کنید .
  • زعفران می تواند رنگ و طعم بهتری به غذا ببخشد .
  • برای لعاب بیشتر خورشت می توانید از تره خرد شده استفاده کنید و همزمان با اسفناج به خورشت اضافه کنید .
  • برای حفظ خواص اسفناج ، بهتر است که آن را کمتر سرخ کنید . درواقع بیشتر به حالت آب پز استفاده کنید .
  • در هنگام سرو خورشت آلو اسفناج ، از ماست استفاده نکنید . ( خواص اسفناج را خنثی می کند )

 

انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:16 - 1397/09/26
من به شدت حضور دست هایی پنهان را در حذف قرمه سبزی به این عنوان خوشمزه ترین غذای ایرانی احساس می کنم ، کار مار اینگلیشی هاست
Iran, Islamic Republic of
13:00 - 1397/09/26
احتمالا شما خیلی خوشت میاد بعید میدونم از فسنجون و قرمه و...لذیذتر باشه
Iran, Islamic Republic of
00:41 - 1397/09/27
ما که اصلا خورشت اینو درست نمیکنیم فقط دمی. اسفناج و آلو و مخلفاتشو میریزیم تو برنج دم میکنیم خیلیم دوست داریم و عالیه برای پاییز
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج