آموزش کوفته هلو؛ غذایی بدون هلو!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۸۱۸۳۱۳
۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸
۱۰۲۳۱
کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.

وب‌سایت نمناک: کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.

مواد لازم برای کوفته هلوی شیرازی

  • گوشت چرخ شده 300 گرم
  • هویج یا نرگسی رنده شده 300 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • آرد نخودچی به میزان لازم
  • شکر 1 قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
  • مواد میانی کوفته هلوی شیرازی
  • پیاز بزرگ جهت پیاز داغ 1 عدد
  • گردو، کشمش، آلو بخارا (بدون هسته)، زعفران به میزان لازم.

آموزش کوفته هلو؛ غذای محلی شیرازی

طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی

1. ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسی رنده شده را روی آن می ریزیم، به مقدار لازم ادویه می زنیم و کاملا ورز می دهیم. کمی از مایه آماده شده را برمی داریم و به همراه کمی پیاز داغ درون آب جوش می ریزیم (جهت آماده شدن سس کوفته). آرد نخودچی را به مایه اضافه می کنیم و ورز می دهیم، تخم مرغ را درون آن می شکنیم و باز هم ورز می دهیم و به تدریح آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم تا انسجام بگیرد.

2. به اندازه یک هلوی متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداری پیازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله می کنیم. باید دقت کنیم بین کوفته ها حفره و هوا و جود نداشته باشد چون وا می رود و باز می شود.

3. سپس کوفته های آماده شده را درون قابلمه ریخته و سر قابلمه را نیمه باز می گذاریم که کوفته ها باز نشوند.

4. برای رنگ و طعم این کوفته از زعفران دم کرده استفاده می کنیم. آبلیمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از یک ساعت کوفته هلوی شیرازی ما آماده است.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:11 - 1397/11/20
نرگسی چی هست ،ما دوهویج ویک سیب زمینی متوسط رنده میکنیم چاشنی غذا هم شکروسرکه است که ملس بشه طعم غذا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
استیل رگال_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر