ناسی‌لماک؛ غذای ملی مالزی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
زمردی_داخلی3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
زمردی_داخلی2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۸۲۳۱۸۵
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰
۷۵۱۴
ناسی‌لماک یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی است که به‌عنوان غذای ملی این کشور محسوب می‌شود. عطر و بوی این غذا یکی از نکات مثبت آن است که‌ انگیزه خوردنش را چندبرابر می‌کند.

روزنامه فرهیختگان: ناسی‌لماک یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی است که به‌عنوان غذای ملی این کشور محسوب می‌شود. عطر و بوی این غذا یکی از نکات مثبت آن است که‌ انگیزه خوردنش را چندبرابر می‌کند. البته ظاهر آن هم کمی متفاوت از غذاهای دیگر است و همین‌ باعث می‌شود افراد کنجکاو شوند آن را بچشند. در یکی از رده‌بندی‌های جهانی، این غذا جزء 10 صبحانه برتر بین‌المللی سالم جای گرفته است.

مواد لازم برای تهیه یک‌ پرس

  • برنج تایلندی یک پیمانه
  • شیرنارگیل دو لیوان
  • کره‌حیوانی: به میزان لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی یک عدد
  • میگوپفکی 120 گرم
  • پیازچه و تره‌فرنگی: به میزان لازم

ناسی‌لماک، غذای ملی مالزی

طرز تهیه

1. برنج را بگذارید به مدت 12ساعت با شیرنارگیل خیس بخورد و پس از آن مانند برنج ایرانی، روی گاز بجوشد و آبکش کنید.

2. سپس برنج را داخل یک ظرف تفلون با کره‌حیوانی و کمی زعفران تفت دهید.

3. فلفل‌دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد کرده و در کره تفت دهید.

4. میگوپفکی‌ها را هم داخل کره تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.

5. فلفل را به میگوها اضافه کنید و با هم تفت دهید. از طرف دیگر، تره‌فرنگی و پیازچه خرد‌شده را هم در کره تفت دهید تا نرم شوند و سپس به میگو و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید.

6. برنجی را که آبکش کرده‌اید داخل قالب بریزید و کمی که بالا آمد، قسمتی از این مواد ترکیب‌شده را لای برنج ریخته و بخشی از آن را هم برای تزئین نگه دارید و در انتها، برنج باقی‌مانده را هم روی موادتان بریزید.

7. فر را حدود یک‌ربع قبل با دمای 80 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و قالب برنج را به مدت 10 دقیقه داخل آن قرار دهید تا بپزد.

8. مراحل پخت که کامل شد، برنج را از قالب خارج کنید و داخل ظرف بگذارید. سپس باقی‌مانده موادی را که از قبل نگه داشته‌اید، برای تزئین در اطراف برنج و روی آن بریزید.

مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
عارفی_1
ادیب_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
ادیب_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
ادیب_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
تنورستان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی