ماکارونی با سویا و قارچ و راز‌های خوشمزه شدن آن
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۲۸۷۵۳
۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲
۴۳۲۰۳
ماکارونی یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در تمامی اعصار و قرون است. این غذای زیر مجموعه پاستا با رگ و ریشه ایتالیایی‌اش در صدر غذا‌های دوست داشتنی کوچک و بزرگ تک و تنها سالهاست سلطنت می‌کند.

مجله کوروش: ماکارونی یکی از محبوب‌ترین غذاها در تمامی اعصار و قرون است. این غذای زیر مجموعه پاستا با رگ و ریشه ایتالیایی‌اش در صدر غذاهای دوست داشتنی کوچک و بزرگ تک و تنها سالهاست سلطنت می‌کند. تقریبا ۹۹ درصد افراد درست کردن ماکارونی را بلد هستند اما تعداد کمی از آن‌ها فوت و فن و رازهای یک ماکارونی قرمز و خوشمزه را بلد هستند. اغلب مردم عادت دارند ماکارونی را با گوشت چرخکرده درست کنند اما اگر قصد دارید به دلایل مختلف مصرف گوشت را در رژیم غذایی روزانه محدود کنید یا هر از چندگاهی گیاهخواری کنید بن نیست فوت و فن‌های درست کردن یک ماکارونی قرمز و خوشمزه با سویا و قارچ را در ادامه مطالعه کنید.

ماکارونی با سویا و قارچ و رازهای خوشمزه شدن آن

مواد لازم برای ۶ نفر

  • ماکارونی: ۷۰۰ گرم
  • سویا: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • شیر: ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۵ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد متوسط
  • زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
  • فلفل پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
  • کره: به مقدار لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • آب جوشیده گرم: ۱/۲ فنجان

ماکارونی با سویا و قارچ و رازهای خوشمزه شدن آن

طرز تهیه ماکارونی

1. برای درست کردن یک ماکارونی قرمز خوشمزه با سویا و قارچ ابتدا به مدت ۲ الی سه ساعت سویا را در یک لیوان شیر خیس کنید و به آن مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. بعد از این مدت سویا را آبکش کنید و خوب فشار دهید تا شیر اضافی آن گرفته شود. پیازها را ریز و حبه‌ای خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی که پیازها سبک شدند کمی دیگر سرخ کنید تا کاراملی شوند.

2. زردچوبه را اضافه کنید و زمانی که زردچوبه تفت خورد و طعم خامی آن گرفته شد گوجه فرنگی‌های رنده شده را اضافه کنید. آب گوجه فرنگی باید خوب کشیده و سرخ شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را هم اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن سویا است. بعد از ریختن سویا در سس گوجه فرنگی چند قاشق آب به سویا اضافه کنید تا سویا خوب بپزد. سپس سویا را خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. بعد از حدود ۵ یا شش دقیقه سایر ادویه‌جات به علاوه نمک به سویا اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا طعم فلفل و ادویه و نمک به خورد سویا بروند.

3. در این فاصله قارچ‌ها را برش بزنید و در مقداری کره و فلفل سیاه تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس قارچ‌های تفت خورده را به ترکیب سویا اضافه کنید. مایه سویا و قارچ را خوب هم بزنید. اگر مایه به روغن نیاز دارد کمی دیگر روغن اضافه کنید تا مایه ماکارونی ته نگیرد. به مایه سویا اجازه دهید تا به روغن بیفتد. بهتر است برای چند دقیقه درب ماهیتابه را ببندید و صبر کنید تا مایه ماکارونی به روغن بیفتد.

4. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید، مقداری نمک به آب اضافه کنید و ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید. بعد از مدت زمان گفته شده روی بسته، ماکارونی را آبکش کنید.

5. برای ته دیگ ماکارونی بسته به اندازه قابلمه یک یا دو عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید. برای این‌که ته دیگ سیب زمینی نسوزد بهتر است برش‌ها حدود نیم سانت قطر داشته باشند. روی سیب‌زمینی‌ها مقداری کنجد و نمک بپاشید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روغن را داغ کنید و سیب‌زمینی‌های آغشته به نمک و کنجد را کف قابلمه بچینید.

6. برای این‌که ماکارونی یکدستی داشته باشید به صورت لایه لایه ماکارونی و مایه ماکارونی را در قابلمه بریزید. به این ترتیب که در لایه اول ماکارونی، لایه دوم نصف مایه ماکارونی و نیمی از نصف فنجان آب جوشیده گرم (جوش و خیلی داغ نباشد، دمای ولرم کافی است) و در لایه دوم هم به همین ترتیب یک لایه ماکارونی، نصف باقی مانده مایه ماکارونی و باقی‌مانده فنجان آب.

7. مدت زمان دم کشیدن ماکارونی و برشته شدن ته دیگ سیب زمینی بستگی به ضخامت کف قابلمه دارد. بهتر است برای دم کردن ماکارونی قرمز با سویا و قارچ از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد. ۳۰ الی ۴۵ دقیقه برای دم کشیدن ماکارونی و برشته شدن ته دیگ سیب زمینی کنجدی کافی است.

نکات:

  • برای مرحله دم کردن ماکارونی حتما از ۱/۲ فنجان آب استفاده کنید. این کار باعث می‌شود ماکارونی خوب بخار کند و قرمز شود و هنگام سرو بافتی نرم و لطیف داشته باشد.
  • خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا می‌بخشد و طعم خاص سویا که برای برخی خوشایند نیست را کاملا از بین می‌برد.
  • برای این‌که یک ماکارونی قرمز خوشمزه داشته باشید بعد از آبکش کردن ماکارونی آن را با آب سرد بشورید تا لعاب ماکارونی از آن جدا شود و مایه ماکارونی حسابی روی آن بنشیند.
  • اگر ترجیح می‌دهید ماکارونی را دم نکنید بعد از آبکش کردن آن، ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید. روی مایه ماکارونی کمی پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.
  • هنگامی که ماکارونی را در آب جوش ریختید مرتب ماکارونی را با یک چنگال هم بزنید تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبند. به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید چون چربی رشته‌های ماکارونی اجازه نمی‌دهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود و یک ماکارونی قرمز خوشرنگ با سویا و قارچ داشته باشید.

ماکارونی با سویا و قارچ و رازهای خوشمزه شدن آن

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
14:38 - 1397/11/20
جالب بود
پاسخ ها
مهدی خورسند
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۱
خیلی بدردنخوربود تابه حال ندیده بودم
United Arab Emirates
18:12 - 1398/10/29
باسلام وعرض ادب بنده ازکردستان وماکرونی با سویا برای صادرات میخواستم لطفا شماره تماس لطف کنید
Iran, Islamic Republic of
18:41 - 1398/11/16
آخه چرا سویا بعد همه ی مواد اضافه بشه...؟اونجوری ک مزه سویا افتضاح میشه...واقعا خودت اینجوری میخوری؟پیاز ک تفت داده شد بعدش سویا..ک مزه خامیش گرفته بشه...بعد بقیه مواد...اراجیف میگی...فقط دوس دارین یه چیزی بنویسین.
Iran, Islamic Republic of
15:24 - 1399/02/12
من اصلا از سویا خوشم نمیاد و همیشه از گوشت استفاده میکنم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شاخه نبات_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
کلینیک النا_فوتر