كرم موكاي فندقي
ابتدا زردههاي تخممرغ را با شكر آنقدر به هم ميزنيم تا پف كنند سپس آرد ذرت و پودركاكائو را به آن اضافه ميكنيم تا يكدست شود. شير را در ظرف ديگري به جوش ميآوريم و نسكافه را درآن حل ميكنيم مواد زرده را به شير داغ اضافه كرده و به سرعت با همزن دستي روي حرارت به هم ميزنيم تا مايه كمي غليظ شود.

مواد لازم:
- خامه فرم گرفته: ۳۵۰ گرم
- زرده تخممرغ: ۶ عدد
- شكر: ۲۰۰ گرم شير: ۲۵۰ ميليليتر (يك ليوان)
- آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوري
- پودرفندق: ۲۰۰ گرم
- نسكافه: ۲ قاشق غذاخوري
- پودركاكائو: ۲ قاشق غذاخوري
- ژلاتين: ۱۰ ورق
روش تهیه :

ارسال نظر