طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۸۴۸۸۵۹
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱
۱۲۵۸۱
خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

وب‌سایت بیتوته: خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم برای پیچاق قیمه:

  • گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم  
  • خلال بادام: ۱۵۰ گرم 
  • پیاز داغ: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد 
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • روغن یا کره: به میزان لازم

طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل

طرز تهیه پیچاق قیمه:

۱. پیاز‌ها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.

۲. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت‌ها بپزند.

۳. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه کنید.

۴. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

۵. پس از آن تخم مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده‌ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه:

  • می‌توانید تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
  • بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:44 - 1398/01/21
سلام خیلی خوشمزه است رفتید اردبیل امتحان کنید
Iran, Islamic Republic of
19:14 - 1398/01/22
به امتحان كردنش مي ارزه واقعاً خوشمزه است
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر