رولت گردویی با روکش شکلات؛ عصر خود را خوشمزه بسازید!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۸۵۰۹۶۰
۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
۱۱۴۲۸
این رولت طعم بسیار عالی داره، در عین حال مواد اولیه خاصی نداره و معمولا دم دست همه ما هست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمون هست و در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.

روزنامه خراسان: این رولت طعم بسیار عالی داره، در عین حال مواد اولیه خاصی نداره و معمولا دم دست همه ما هست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمون هست و در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • شکر ریز: ۱۰۰ گرم
  • شکلات ذوب شده: ۱۰۰ گرم
  • آرد: ۷۰ گرم
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ خوری
  • گردوی آسیاب‌شده: نصف پیمانه
  • آب گرم شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه شیرینی فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: به میزان لازم

رولت گردویی با روکش شکلات؛ عصر خود را خوشمزه بسازید!

دستور پخت:

۱. زرده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر آن قدر می‌زنیم تا حجیم و کش دار شود.

۲. سفیده‌ها را با باقی مانده شکر تا حدی می‌زنیم که از ظرف بر نگردد.

۳. آرد، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم.

۴. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرامی مخلوط می‌کنیم، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه وسپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌کنیم.

۵. در کف سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و مایه کیک را می‌ریزیم و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار می‌دهیم، ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا رولت بپزد.

۶. میز را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت می‌گذاریم تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.

۷. روی کیک را خامه می‌کشیم و رول می‌کنیم. برای روکش از شکلات ذوب‌شده استفاده می‌کنیم.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
ادیب_1
خرید باکس 1
سوییچ ایران_3
عارفی_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
دکتر نائبی_3
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
ادیب_4
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
ادیب_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شفا_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کالازم_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
تنورستان_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کالازم_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر